inkomotininews@gmail.com

(BINTEO-ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ) Αναστάτωση από ύποπτο δέμα στα ΕΛΤΑ Κομοτηνής

Ύποπτο δέμα που έφτασε από την Αθήνα στην υπηρεσία των ΕΛΤΑ της Κομοτηνής, αναστάτωσε χθες το μεσημέρι τους υπαλλήλους του ταχυδρομείου, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση των τοπικών αστυνομικών αρχών.

Ο ύποπτος θόρυβος που...
...προερχόταν  από το εσωτερικό του δέματος, δημιούργησε υποψίες για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού, οι οποίες δεν επαληθεύτηκαν, καθώς εν τέλει αποδείχθηκε ότι το πακέτο περιείχε ήδη διατροφής και ένα ραδιοφωνάκι.

Στην αστυνομική επιχείρηση συνέδραμαν πυροτεχνουργός τη Δ/νσης Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών Θεσσαλονίκης και αστυνομικός σκύλος.

Ο αναπληρωτής διευθυντής του καταστήματος των ΕΛΤΑ Κομοτηνής Λεωνίδας Βαρσάμης, περιέγραψε με δήλωσή του, πως μια διαδικασία «ρουτίνας»  εξελίχθηκε σε περιπέτεια για τους εργαζόμενους του καταστήματος. «Στη μία περίπου το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η αποστολή δεμάτων και αλληλογραφίας στο κατάστημα. Στη διάρκεια της παραλαβής και καταχώρησής τους οι αρμόδιοι υπάλληλοι αντιλήφθηκαν την ύπαρξη ενός δέματος, από το οποίο όπως αναφέρθηκε, έβγαινε ένας ύποπτος θόρυβος, σαν ανεμιστήρας. Παραλήπτης του πακέτου, Αφγανός κρατούμενος στο κέντρο κράτησης μεταναστών της Κομοτηνής».

Η διεύθυνση του καταστήματος των ΕΛΤΑ Κομοτηνής επικοινώνησε με την ασφάλεια, ζητώντας την συνδρομή της. Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας, η οποία απέκλεισε όλο το τετράγωνο, απαγορεύοντας την κυκλοφορία οχημάτων και τη διέλευση στην οδό Παρασίου.

Με έκδηλη την αγωνία για την εξέλιξη της υπόθεσης, οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους του καταστήματος παρέμειναν για ώρες, μαζί με τους αστυνομικούς, μέχρι τις 7:30 το απόγευμα όταν ολοκληρώθηκε και η έρευνα του πυροτεχνουργού.

Διαβάστε σχετικά:
http://inkomotini.blogspot.gr/2014/01/blog-post_4263.html
http://inkomotini.blogspot.gr/2014/01/blog-post_4936.html
http://inkomotini.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1170.html


ΒΙΝΤΕΟ

Το συμβάν είχε αίσιο τέλος 

Στην εξέλιξη της αστυνομικής επιχείρησης και στα αποτελέσματά της, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο αστυνομικός διευθυντής Ροδόπης Σπύρος Φλώρος.

ΒΙΝΤΕΟ

Σπύρος Φλώρος
Αστυνομικός Δ/ντής Ροδόπης

 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ο Δ/ντής του Ταχυδρομείου της Κομοτηνής κ. Παναγιώτης
Παπαδόπουλος, και ο αναπληρωτής του κ. Λεωνίδας Βαρσάμης 















Δ.Α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews