inkomotininews@gmail.com

Τη δημιουργία ανεξάρτητου συνδυασμού με την ονομασία «Νέο Ξεκίνημα» προαναγγέλλει ο Κ. Μιχελής!

«Υποβολέας του Γ. Παυλίδη, ο μόνιμος κάτοικος Αττικής Ε. Στυλιανίδης»!

Σφοδρό κατηγορώ κατά του βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στυλιανίδη εξαπολύει ο Κώστας Μιχελής, χρεώνοντάς του...
...την αντικατάστασή του ως υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης της Περιφερειακής Αναγέννησης.

Ταυτόχρονα ο κ. Μιχελής προαναγγέλλει με νόημα…«Νέο Ξεκίνημα»!

Σε δήλωσή του, σημειώνει:

«Παρακολούθησα τις εξελίξεις σχετικά με την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών του συνδυασμού μας με παρέα φίλων, συζητώντας και σχολιάζοντας το προεκλογικό σκηνικό. Η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος εξεπλάγην από τις επιλογές του Γιώργου Παυλίδη. Γνωρίζαμε όλοι τη διάθεση για "εδώ και τώρα αλλαγή" σε όλη την παράταξη, για τις ιδέες, για τις προτιμήσεις του σε συγκεκριμένα πρόσωπα και συμπεριφορές, παρ’ όλες τις μέχρι πριν λίγες ημέρες συνομιλίες μας που οδηγούσαν στο αντίθετο. Ήταν άλλωστε έκδηλη η αποστροφή του σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον τρόπο που ο πολιτικός του αντίπαλος Άρης Γιαννακίδης "άδειαζε" τους συνεργάτες του, δίνοντας πρώτος το παράδειγμα.

Ο τρόπος που τελικά επέλεξε τα πρόσωπα, κρατώντας σιγή ιχθύος επί έξι μήνες, και μη έχοντας την ελάχιστη ευαισθησία να πάρει ένα τηλέφωνο και να μου ανακοινώσει προσωπικά ο ίδιος την απόφαση του, επιβεβαίωσαν απλά τις σκέψεις μας αυτές:
πως τελικά στην πολιτική αυτοί που φοράνε τα παντελόνια είναι λίγοι και αυτοί που τα τιμάνε ελάχιστοι.

Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν 12 χρόνια νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος, πολλά εκ των οποίων μέλος των Οικονομικών Επιτροπών, αγωνίστηκα όσο κανείς άλλος, σχεδόν σε καθημερινή βάση για τα συμφέροντα της περιοχής και των συμπολιτών μου, ελέγχοντας την εξουσία και ζητώντας εξηγήσεις για το κάθε ευρώ που σπαταλούσε η διοίκηση Γιαννακίδη.

Και με την έπαρση και την αλαζονική συμπεριφορά που τη χαρακτήριζαν, σπαταλούσε πολλά και αλόγιστα, πολλές φορές μάλιστα και με αδιαφανείς διαδικασίες.

Μολονότι όλο αυτό το πολύχρονο "στενό μαρκάρισμα" της απερχόμενης διοίκησης ήταν που κράτησε στο προσκήνιο την παράταξη της Περιφερειακής Αναγέννησης, φαίνεται πως προέκυψαν άλλου είδους προτεραιότητες, οι οποίες και οδήγησαν τον Γιώργο Παυλίδη να καταλήξει σε αυτές τις εντελώς προσωπικές του επιλογές.

Αγωνίστηκα όσο κανείς άλλος για να βρίσκεται σήμερα ο Γιώργος Παυλίδης ένα βήμα πριν την διοίκηση της Περιφέρειας, αλλά φαίνεται πως οι προσωπικές συνεννοήσεις με τον πανταχού παρόντα (βουλευτή Ροδόπης και μόνιμο κάτοικο Αττικής), και παρασκηνιακό παράγοντα αυτών των αυτοδιοικητικών εκλογών Ευριπίδη Στυλιανίδη, όπως το παραδέχτηκαν τουλάχιστον δύο από τους διεκδικητές της θέσης του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης (Μπαμπασίδης - Μέτιος), έπαιξαν τον ρόλο τους ώστε να επιλεγούν άτομα άσχετα με το έργο που τόσα χρόνια εμείς προσφέραμε στην τοπική κοινωνία.

Από τη θέση λοιπόν του μάχιμου και ενεργού πολίτη, με μόνιμο ενδιαφέρον και παρουσία στα κοινά που θα εξακολουθήσει να υπάρχει, σεβόμενος τους περιφερειακούς μου συμβούλους που χάρη στον δικό τους αγώνα βρεθήκαμε εδώ, αλλά και πάνω από όλα τις δεκάδες των συμπολιτών μας που μας επισκέπτονταν καθημερινά στο γραφείο μας εκφράζοντας τις αγωνίες και τις ανησυχίες τους για το μέλλον του τόπου, σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας από όποιο πόστο και αν βρίσκομαι.

Ο αγώνας για ένα Νέο Ξεκίνημα στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης μόλις ξεκίνησε!».


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ--ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-Ο ΜΙΧΕΛΗΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ??ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ???

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΑ ΜΟΛΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΟΤΙ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

2:28 σαν τι να πει δηλαδή; 5:31 ποια κουτάλα ρε φίλε αντιπολίτευση ήταν ο άνθρωπος

Ανώνυμος είπε...

οι πρακτικες της Βυζαντινής μαύρης περιόδου που εφαρμόζονται εδώ και χρόνια στην παράταξη της ΝΔ με τον γενικό δερβέναγα και κατοικο Αθηνών , απαξιώνοντας και πνήγοντας κάθε σκευτόμενο άνθρωπο που με αξίες και νέα πνοή προσπαθεί να ασχολυθεί με τα κοινα και την παράταξη έγιναν πλέον γνωστά. Μήπως 'ηρθε ο καιρός να τον μαυρίσουμε και να του δείξουμε ότι η επίρεια του κουτόχορτο που μας πουλάει εδώ και χρόνια για να βολευει την πάρτητου έπαψε να κάνει δραση. Μαύρο στους ψευδοσωτήρες λοιπον που πούλαν εσκεμένα τόσα χρόνια φύκια για μεταξοτές κορδέλες....

Ανώνυμος είπε...

Ας βγάλει και άλλα......να μάθουμε και εμείς πίσω απ'τις κουρτίνες τι παιζόταν. Μαγκιά του

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΜΙΧΕΛΗΣ ΠΩΣ ΔΡΑ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ???ΤΙΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΗ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΙΧΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝ !!! ΤΟΥ ΠΙΔΗ ΠΙΔΗ ΠΙΔΗ ΜΑΣ! ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

αυτό που ενδιαφέρει τον εύρη είναι μόνο το τομάρι του.όλα αυτα τα χρόνια που είναι στην εξουσία κατάφερε να κατεβάσει τα ποσοστα της νέας δημοκρατίας στον νομό και τώρα θα είναι τα χειρότερα.γιατί όμως δεν μιλούν δημόσια πλέον ο κίμωνα ο αθανασιάδης ο κοτσακης ο γιαντσιδης ο λουρικας κ α .πρέπει να τελειώσει πλέον ο μύθος του εύρη πιδα μας.

Ανώνυμος είπε...

ρε ο στραγαλατζης του του υπουργού που είναι να μας πει τι έγινε και φαγανε τον μιχελη .η απάντηση θα έρθει μέσα από έντυπο που μικρό κομματάκια

Ανώνυμος είπε...

Μετιος - Μιχελης- [Παυλιδης αντε να τον βαλουμε και αυτον μιας και δεν αποφασιζει για τπτ] και απο πισω το παιδακι κουτσα κουτσα οτι βρει να γλυψει ακομα δεν βγηκε απο το αυγο του μου θελει και Αντιπεριφερειαρχιλικια.. ειμαστε τι να πεις.. απλα απαραδεκτοι...

Ανώνυμος είπε...

Γιαννακίδης και Παυλίδης έδωσαν κρυφά τα χέρια και συμφώνησαν αυτό που ήθελε ο Βενιζέλος και ανέλαβε να το υλοποιήσει ο Στυλιανίδης.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews