inkomotininews@gmail.com

(VIDEOS-PHOTOS) Συναρπαστικός Γιάννης Σερβετάς στην παρουσίαση του «Ανεκδοτολογίου 2014» στην Κομοτηνή

Στιγμές χαράς και γέλιου χάρισε σε δεκάδες Κομοτηναίους ο γνωστός παρουσιαστής Γιάννης Σερβετάς, στη διάρκεια μιας διαφορετικής παρουσίασης, του όγδοου κατά σειρά ημερολογίου-ανεκδοτολογίου του, που οργάνωσαν τα βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης...
...στον δεύτερο όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων.

Με θέμα το τσίρκο, στο φετινό ημερολόγιο συμμετέχουν μάγοι, φακίρηδες, τσαρλατάνοι, που εξαφανίζουν τους μισθούς και τις ζωές μας. Κλόουν σε θέσεις-"κλειδιά", ακροβάτες και στο ρόλο του θηριοδαμαστή το ΔΝΤ, που..απειλεί με την καρέκλα και το μαστίγιό του.

Με το πηγαίο χιούμορ που τον διακρίνει ο Γιάννης Σερβετάς μοιράστηκε με το κοινό ευχάριστες ιστορίες και ανέκδοτα, που ακουμπούν στην σύγχρονη καθημερινότητα, και σε πολλές περιπτώσεις με παραστατικό τρόπο, σε συνεργασία « επί σκηνής» με τον Βασίλη Δέλιο.

Η βιβλιοπαρουσίαση του ανεκδοτολογίου 2014 ήταν η πρώτη της σειράς εκδηλώσεων που έχουν προγραμματίσει για το νέο έτος τα Βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδης. Όπως διευκρίνισε σε δήλωση του ο εκπρόσωπος της επιχείρησης Βασίλης Βαφειάδης, μέσα από ανάλογες δράσεις επιδιώκεται η ενίσχυση της επαφής του κοινού της πόλης με το βιβλίο αλλά και η αναβάθμιση του πολιτισμού στην περιοχή. Ο ίδιος σημείωσε δε  πως «ο κόσμος βρίσκει παρηγοριά στο βιβλίο για να ξεχαστεί από τα προβλήματα».


ΒΙΝΤΕΟ
Γιάννης Σερβετάς

ΒΙΝΤΕΟ
Βασίλης Βαφειάδης

Δ.Α.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews