inkomotininews@gmail.com

Στην Κομοτηνή ο γ.γ. της ΑΔΕΔΥ Ηλ. Ηλιόπουλος


Εικοσιτετράωρη περιφερειακή απεργία, με τη συμμετοχή όλων των περιφερειακών ενοτήτων της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προκήρυξε για την Πέμπτη 6/12 η εκτελεστική γραμματεία του νομαρχιακού τμήματος Ροδόπης της ΑΔΕΔΥ, μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών της.

Συνάμα, αποφάσισε και παράλληλες δράσεις.

Συγκεκριμένα:

- Δευτέρα 3/12 και Τρίτη 4/12, επισκέψεις σε εργασιακούς χώρους.

- Τετάρτη 5/12, περιοδεία του γ.γ. της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Ηλία Ηλιόπουλου σε εργασιακούς χώρους:

α) Στις 09:00 στην αιρετή Περιφέρεια

β) Στις 10:15 στην Αντιπεριφέρεια Ροδόπης.

γ) Στις 12:00 στον Δήμο Κομοτηνής.

δ) Στις 13:30 στο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

- Πέμπτη 6/12, 24ωρη απεργία με συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 12:00 στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής παρουσία του κ. Ηλιόπουλου και απεργών από τις πέντε περιφερειακές ενότητες, πορεία προς την έδρα της αιρετής Περιφέρειας και επίδοση ψηφίσματος στον Περιφερειάρχη, καθώς και προς τα γραφεία της αποκεντρωμένης και επίδοση επίσης ψηφίσματος.

Στις 14:00 της Πέμπτης, θα δοθεί και κοινή συνέντευξη Τύπου του κ. Ηλιόπουλου και των Προέδρων των νομαρχιακών τμημάτων της ΑΔΕΔΥ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, στο γραφείο του νομαρχιακού τμήματος Ροδόπης (307, 3ος όροφος – πρώην Νομαρχία).

Σε ανακοίνωσή τους οι συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, καλούν «κάθε πολίτη κι όλους τους φορείς να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, δείχνοντας έμπρακτα την αντίθεσή τους στα βάρβαρα και αντιλαϊκά μέτρα που οδηγούν την κοινωνία στον αφανισμό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews