inkomotininews@gmail.com

Αλβανοί αστυνομικοί εκπαιδεύτηκαν από την ΕΛ.ΑΣ.


Εκπαίδευση σε είκοσι ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς της αλβανικής αστυνομίας προσέφερε η ελληνική αστυνομία, μέσω δύο εκπαιδευτικών προγραμμάτων, στο πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας των Σωμάτων των δύο χωρών.

Οι εκπαιδευόμενοι Αλβανοί αξιωματικοί, σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους διέμεναν και σιτίζονταν στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Το πρώτο πρόγραμμα είχε...
...θέμα «Ομηρίες – Διαπραγματεύσεις», και το δεύτερο αφορούσε της «Διαχείριση κρίσιμων αστυνομικών περιστατικών και κρίσεων».

Η εκπαίδευση, που περιλάμβανε και πραγματική άσκηση, υλοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας στην Αμυγδαλέζα Αττικής, από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης και υπό τον συντονισμό της Διεύθυνσης Χειρισμού Κρίσεων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Τα πιστοποιητικά σπουδών στους Αλβανούς Αστυνομικούς απένειμε ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Κοζυράκης Στέφανος, στην τελετή λήξης των εκπαιδεύσεων, η οποία πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης.

Στην τελετή παρέστησαν επίσης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Χειρισμού Κρίσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Ταξίαρχος Κοντογιάννης Βασίλειος, ο Αναπληρωτής Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χουζούρης Ιωάννης, η Σύμβουλος Πρεσβείας Α΄ της Αλβανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα Enkeleda Merkuri, ο Αστυνομικός Σύνδεσμος της Αλβανικής Αστυνομίας στην Πρεσβεία της Αλβανίας στην Αθήνα, καθώς και καθηγητές των δύο προγραμμάτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews