inkomotininews@gmail.com

(VIDEO) Το Harlem Shake έφτασε και στην Κομοτηνή


Το πρώτο Harlem Shake πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον σύλλογο Trelacademy μπροστά στο Ηρώο της πόλης!

Δεκάδες μέλη και φίλοι του συλλόγου, με τις καρναβαλικές στολές τους (τίγρη, ιπποπόταμου, ζέβρας και καμηλοπάρδαλης), και απίστευτο κέφι, εγκαινίασαν το τριώδιο και λικνίστηκαν ενθουσιωδώς στους ρυθμούς της νέας μανίας!

Δείτε...
...χαρακτηριστικές φωτογραφίες και βίντεο.









10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο Ηρώο λοιπόν! Στο μνημείο των Ηρώων! Εύγε ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Κάποιοι κάποτε ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ για να είμαστε εμείς ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, και σεις χοροπηδάτε σαν δαιμονισμένοι καλικάντζαροι στον χώρο στον οποίο τους τιμούμε!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ....ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠ΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!! ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΩΩΝ ΔΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.....ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ 'ΚΥΡΙΕ' ΤΟΣΟ Η ΕΛΑΑΔΑ ΠΟΥ ΤΙΜΑΣ ΘΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ.....

Unknown είπε...

ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΠΟΛΗ??ΛΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΥ?ΜΠΡΑΒΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ...ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΑΣ!!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ...Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ''ΣΠΑΘΙ''ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!!ΚΑΙ ΙΣΑ ΙΣΑ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΕΚΕΙ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ...ΕΝΑ ΤΖΑΜΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΖΑΜΙΑ Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΑΣ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ...ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΩΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

TO ΗΡΩΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ, ΜΗ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΝΟΤΑ ΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ωραία διαφήμιση με πυθικισμούς και εξευτελισμό ενός από τους ιερότερους χώρους!!
(άσχετα αν στην καθημερινότητά μας το ξεχνάμε).
Πράγματι, ήταν ένα πολιτιστικό προϊόν της πόλης καληνύχτα μας

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΤΤΑΣ είπε...

ΛΕΓΟΜΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΤΤΑΣ Κ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ''ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΙ'' ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΔΩΡΕΕΣ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥΣ.....ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΑΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Είναι απλα η νεα μοδα παγκοσμιως και δεν εχει να κανει με νεκρους και ιστορικα σημεια. Μαλλον εσυ ζεις στην εποχη των πιθηκων και δε ξερεις πως γραφεται κιολας.

Ανώνυμος είπε...

Ζητώ συγνώμη λάθος " πιθηκισμούς "...
Άλλαξε κάτι;
Και επειδή είναι παγκόσμια μόδα πρέπει να την αποδεχτούμε και εμείς άκριτα;
Αυτά και σταματώ εδώ.
Να βάζουμε και κανένα τόνο....

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews