inkomotininews@gmail.com

VIDEO+PHOTOS - Επίσκεψη Στυλιανίδη στη δημοτική αγορά Κομοτηνής


Επίσκεψη στη Δημοτική Αγορά της Κομοτηνής πραγματοποίησε ο Υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάσταση της αγοράς από τους επαγγελματίες και αντάλλαξε ευχές μαζί τους, ενώ είχε και σύντομες συζητήσεις με πολίτες που...
...συνάντησε κατά την ώρα των αγορών τους.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Στυλιανίδης, σημείωσε ότι οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν με ανασυγκρότηση Κράτους και Οικονομίας, ενώ αναφερόμενος ιδιαίτερα στη Θράκη, υπογράμμισε ότι ο τόπος έχει πληγεί από την κρίση περισσότερο απ’ όσο άλλες περιοχές της χώρας, και επισήμανε την αναγκαιότητα περί κοινών προσπαθειών για την επίτευξη θετικών αποτελεσμάτων

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Σε μία δύσκολη αλλά και κρίσιμη χρονιά, έχει σημασία να στηριχθεί η τοπική αγορά για να μπορέσει να κρατηθεί όρθια ως την ώρα της ανάκαμψης.

Φέτος αξίζει περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά να πούμε – με όλο το νόημα αυτής της ευχής – “Καλή Ανάσταση” σε όλους.

Γίνεται μια τιτάνια προσπάθεια από όλους μας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες, να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο, και ανασυγκροτώντας Κράτος και Οικονομία να μπορέσουμε να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός.

Πρόσθετο ενδιαφέρον επιδεικνύουμε για την ιδιαίτερη πατρίδα μας τη Θράκη, η οποία δοκιμάστηκε περισσότερο σκληρά ίσως από άλλες περιοχές το προηγούμενο διάστημα.

Είμαι βέβαιος ότι με την κοινή προσπάθεια και με τη δύναμη με την οποία παλεύουμε, θα επιτύχουμε γρήγορα, θετικά αποτελέσματα.

Χρόνια Πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση».


VIDEO
Eυρ. Στυλιανίδης: "Πρόσθετο ενδιαφέρον επιδεικνύουμε
για την ιδιαίτερη πατρίδα μας τη Θράκη, η οποία δοκιμάστηκε
περισσότερο σκληρά ίσως από άλλες περιοχές"


Φωτοστιγμιότυπα














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews