inkomotininews@gmail.com

Συνέδριο για την Ε.Ε. και την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, αύριο στην Κομοτηνή

Περιφερειακό Συνέδριο με θέμα «Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης -  Περιφερειακή Ανάπτυξη και Απασχόληση - Οι δυνατότητες για την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη », διοργανώνουν αύριο 20 και μεθαύριο 21 του μηνός, στην Κομοτηνή...
...και στη Δράμα αντίστοιχα, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και με την υποστήριξη των Δήμων Κομοτηνής και Δράμας.

Το συνέδριο απευθύνεται στους πολίτες, τις Αρχές και τους φορείς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, καθώς και στους δημοσιογράφους, και εγγράφεται στο πλαίσιο της θεσμικής ενημερωτικής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών του Μαΐου του 2014.

Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές, ευρωβουλευτές, στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκπρόσωποι των φορέων της Κομοτηνής και της Δράμας καθώς και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Η κεντρική εκδήλωση στην Κομοτηνή αύριο, στην πρώην Νομαρχία Ροδόπης, θα γίνει στις 17:30 - 20:00, με κεντρικούς ομιλητές τα Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νίκο Χρυσόγελο και Θοδωρή Σκυλακάκη.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντιπεριφερειαρχής Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης, ο  Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. Σπύρος Αρσενίου, και ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews