inkomotininews@gmail.com

Ομόφωνη αθωωτική απόφαση για την Πρόεδρο των Αστυνομικών Ροδόπης Σ. Τζατζανά

Αθωωτική με ψήφους 5-0, υπήρξε χθες η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΛ.ΑΣ., για την Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης...
...και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Σταυρούλα Τζατζανά, η οποία είχε παραπεμφθεί με το ερώτημα της αργίας με απόλυση εξαιτίας της διαμαρτυρίας της πέρυσι τον Αύγουστο για τον εγκλεισμό παράνομων αλλοδαπών στις Αστυνομικές Σχολές.

Ανήμερα της εκδίκασης της δίωξης, η ΠΟΑΣΥ οργάνωσε ανοικτή εκδήλωση αλληλεγγύης στην κ. Τζατζανά έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο της Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης, ενώ της παρείχε και νομική υποστήριξη.

Επίσης, συμμετείχε για ουσιαστικούς και σημειολογικούς λόγους, στην αιμοδοσία που είχε προγραμματιστεί συμπτωματικά, την ίδια ώρα από την Γ.Α.Δ.Θ.

«Η ομόφωνη αθωωτική απόφαση (5-0) ήρθε να επιβεβαιώσει την ορθότητα των αποφάσεων της Ομοσπονδίας, αλλά και να καταδείξει για άλλη μια φορά ότι η δικαίωση είναι αποτέλεσμα αγώνων ενός συνδικαλιστικού κινήματος που δεν φιμώνεται και δεν τρομοκρατείται!», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΑΣΥ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews