inkomotininews@gmail.com

(VIDEOS) Νέοι επιστήμονες, οι ομιλητές εκδήλωσης της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., για τα κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα

«Κι αν είναι ο λάκκος σου πολύ βαθύς,
χρέος με τα χέρια σου να σηκωθείς».

Αυτοί οι στίχοι του Βάρναλη, που αποτέλεσαν τον τίτλο εκδήλωσης – συζήτησης που διοργάνωσε στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. σε συνεργασία με...
...την τοπική οργάνωσή της και στο πλαίσιο κύκλου εκδηλώσεων – δημόσιων συζητήσεων, με θέμα τα κοινωνικά-δημοκρατικά δικαιώματα.


«Δυστυχώς η Υγεία έχει καταστεί αγαθό και δικαίωμα των λίγων», σημείωσε η κυρία Μαρία Τσατλίδου, ειδικευόμενη γιατρός στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο Κομοτηνής, συμπληρώνοντας πως με τις κυβερνητικές πολιτικές «καταβαραθρώνονται η σημερινή και η επόμενη γενιά».


Για τον «ακρωτηριασμό των μορφωτικών δικαιωμάτων της νέας γενιάς» που επιφέρει η ασκούμενη πολιτική στον χώρο της εκπαίδευσης, μίλησε ο Γραμματέας της Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης κύριος Γιάννης Λαθήρας, ενώ αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών, αν και εξέφρασε το παράπονο της μη στήριξής τους από άλλους κλάδους που επίσης πλήττονται, εντούτοις κατέθεσε την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα δημιουργηθεί κοινό μέτωπο αγώνα που θα ανατρέψει τις εφαρμοζόμενες πολιτικές.


«Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. δεν υποτάσσει τους αγώνες της στην κοινοβουευτική προοπτική», τόνισε το στέλεχος της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κύριος Χαράλαμπος Κουρουνδής.


Την πεποίθησή του ότι είναι «πολύ πιθανός ένας ξεσηκωμός το επόμενο διάστημα», εξέφρασε το στέλεχος της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Ροδόπης και ειδικευόμενος γιατρός στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο Κομοτηνής, κύριος Γιάννης Σκυνδίλιας.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews