inkomotininews@gmail.com

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής τίμησε το 5ο νηπιαγωγείο για την πρωτιά του ολοήμερου τμήματος σε διαγωνισμό της UNICEF

Τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη για τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, επισκέφθηκαν μαθητές του 5ου νηπιαγωγείου...
...με τη διευθύντρια του σχολείου Άλκηστη Χατζηκώστα και την νηπιαγωγό Ματούλα Πονηρίδου, και παράλληλα τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο για τη διάκριση που απέσπασε το σχολείο, καθώς με τo 1ο βραβείο διακρίθηκε η συμμετοχή 13 μαθητών του ολοήμερου τμήματος της περσινής χρονιάς, σε διαγωνισμό αφίσας της UNICEF που οργανώθηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας για την παγκόσμια ημέρα δικαιωμάτων του παιδιού (http://inkomotini.blogspot.gr/2013/11/1-unicef-5.html).

«Η αθωότητα και η  φαντασία των παιδιών, έδωσαν σχήμα, μορφή, χρώμα στην τροφή, στη στέγαση, στη μόρφωση. Δικαιώματα που πρέπει να έχουν όλα τα παιδιά», ανέφερε η νηπιαγωγός του σχολείου Ματούλα Πονηρίδου που ενθάρρυνε και συνέδραμε τα παιδιά σε αυτή την προσπάθεια.

Στον διαγωνισμό, που διοργανώθηκε  μέσα από το πανελλήνιο βραβευμένο πρόγραμμα ευαισθητοποίησης «Τα Παιδιά Γράφουν και Ζωγραφίζουν τα Δικαιώματά τους», συμμετείχαν 12.000 μαθητές από 500 νηπιαγωγεία και δημοτικά όλης της χώρας, και διαγωνίστηκαν στη δημιουργία αφίσας, στη συγγραφή παραμυθιού, και στη δημιουργία βιβλίου ή μαθητικής εφημερίδας.

Ο Δήμαρχος μοίρασε στα παιδιά ευχές, συγχαρητήρια, καραμέλες και γλυκά.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews