inkomotininews@gmail.com

Χριστουγεννιάτικη πολυεκδήλωση για τα παιδιά στην Κομοτηνή από τη Μητρόπολη Μαρωνείας & Κομοτηνής

Φέτος η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής γιορτάζει τα «Χριστούγεννα με  όλα τα Παιδιά», την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:
αφηγήσεις παραμυθιών, καλλιτεχνικά εργαστήρια, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μουσική, θεατρικά παιχνίδια και δρώμενα εμπνευσμένα από τα ήθη και τις παραδόσεις των εορτών .

Σκοπός είναι να δημιουργηθεί μια γωνιά ψυχαγωγίας, κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Προσκεκλημένα στην εκδήλωση είναι όλα τα παιδιά της πόλης.
Επίσης  θα παραβρεθούν και τα παιδιά του Παιδικού Χωριού SOS Θράκης και του Κέντρου Στήριξης Κομοτηνής.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

- 11.30 Έναρξη των δραστηριοτήτων με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από την παιδική Χορωδία του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής.

- 11.50 Ταξίδι στη χώρα των ευχών με την παρουσίαση Θεατρικού δρώμενου από την Ομάδα Θεατρικού Εργαστηρίου «επί Σκηνής»  με τίτλο «μία Χριστουγεννιάτικη ιστορία».

- 12.20 - 13.30 Δημιουργικά εργαστήρια :
- Εργαστήρι ζωγραφικής από το ομώνυμο εργαστήρι του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής όπου με την βοήθεια και την καθοδήγηση της ζωγράφου κ.Ιωαννίδου-Τσίτσιρα Βαρβάρας, τα παιδιά θα ζωγραφίσουν ευχάριστα θέματα εμπνευσμένα από τις εορτές των Χριστουγέννων.
- Εργαστήρι κατασκευής χριστουγεννιάτικων καρτών και στολιδιών, όπου τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα με την καθοδήγηση της Κοινωνικής Λειτουργού κ. Μουρατίδου Σουζάνας και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Κ.Σ.Π. των SOS Ελλάδος να φτιάξουν τα δικά τους στολίδια και τις δικές τους κάρτες.

- 13.30 - 13.45 Παραδοσιακοί χοροί από το παιδικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Θρακών.

- 13.45 - 14.15 Χριστουγεννιάτικες μουσικές από την jazz-band του Μουσικού Γυμνασίου- Λυκείου Κομοτηνής (Υπ. κ. Νίκος Ιερώνυμος) αφιερωμένες από τα παιδιά για τα παιδιά.



                                                                      


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews