inkomotininews@gmail.com

Προσκλητήριο ανατροπής για τα συμφέροντα του λαού, από τον ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

Το εμπορικό κέντρο της Κομοτηνής επισκέφθηκε την τελευταία μέρα του έτους κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης...
...με επικεφαλής τον βουλευτή Αϊχάν Καραγιουσούφ.

Τα τοπικά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατέγραψαν στις επαφές τους τόσο με επαγγελματίες όσο και με πολίτες, το δυσμενές κλίμα από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

Ο κ. Καραγιουσούφ ευχήθηκε το 2014 να είναι χρονιά επιτυχίας του λαού και ανατροπής υπέρ της κοινωνίας, ώστε όπως ανέφερε «οι  Έλληνες πολίτες να ζήσουν καλύτερες μέρες».

«Το 2013 ήταν μια οριακή χρονιά για τους εργαζόμενους και για τη χώρα που απαξιώνεται διεθνώς», δήλωσε από την πλευρά ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Χαρίτου, επισημαίνοντας ότι  «το σύστημα του δικομματισμού έχει εξαντλήσει τον πολιτικό του χρόνο» κι ότι «το 2014 μπορεί να είναι μια ελπιδοφόρα χρονιά με τον λαό στο προσκήνιο και την Αριστερά ικανή να φέρει τη νέα ελπίδα που έχει ανάγκη ο τόπος».


Στη δυσμενή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ιδιαίτερα οι τοπικές, μεσούσης της οικονομικής κρίσης και σε εφαρμογή κυβερνητικών μέτρων, εστίασε μεταξύ άλλων  στις δηλώσεις του ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σταμάτης Σακελλίων. Ο ίδιος κάλεσε τους πολίτες να κάνουν την ανατροπή, «ισχυροποιώντας τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου ο λαός πια να είναι αυτός που θα κάνει κουμάντο στον τόπο του».




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews