inkomotininews@gmail.com

Ενεργοποίηση ΣΥΡΙΖΑ για το σχεδιαζόμενο μπλακ άουτ στους σταθμούς της (πρώην) ΕΡΑ

Την κινητοποίηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης (και) στη Θράκη, έχει προκαλέσει η πληροφορία ότι δόθηκε εντολή στους τεχνικούς της ΝΕΡΙΤ να «ρίξουν» το σήμα των κατά τόπους περιφερειακών σταθμών...
...της (πρώην) ΕΡΑ.

«Η κυβέρνηση του αυταρχισμού και των μνημονίων ετοιμάζεται να κατεβάσει το σήμα στους περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ, τόσο στην Ορεστιάδα όσο και στην Κομοτηνή. Τρέμουν από την ύπαρξη ενός ραδιοφώνου πραγματικά δημόσιου και πολυφωνικού», σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, μέσω της οποίας απευθύνεται κάλεσμα στους πολίτες «να περιφρουρήσουν και στην περιοχή μας το δικαίωμά τους στην ελεύθερη ενημέρωση».

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης καταθέτει τη στήριξή του «στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ και στην περιφέρειά μας που επί σειρά μηνών προσφέρουν πλούσια, αντικειμενική και πολυφωνική ενημέρωση», καταγγέλλοντας τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ότι «δεν αντέχει την παραμικρή ανεξάρτητη δημοσιογραφική φωνή που ελέγχει τις εγκληματικές πολιτικές της. Δεν της αρκεί να ελέγχει τα συστημικά μέσα, θέλει να σβήσει οποιαδήποτε αντίθετη έκφραση».


Παράλληλα, απευθύνει σαφή προειδοποίηση ότι «το έγκλημα αυτό δεν παραγράφεται, όπως άλλωστε και όλα όσα έχουν διαπράξει σε βάρος του ελληνικού λαού», και καταλήγοντας τονίζει: «Μέσα στον πανικό τους γίνονται όλο και πιο επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews