inkomotininews@gmail.com

Επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών από την ΑΜ-Θ στην 23η Detrop

Στην 23η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Detrop Boutique Show Athens 2014» που διοργανώθηκε στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο HELEXPO MAROUSSI στην Αθήνα, έλαβε μέρος η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με 27 επιχειρήσεις και από τις πέντε περιφερειακές ενότητες και σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια της περιοχής...
...παρουσιάζοντας αντιπροσωπευτικά τοπικά προϊόντα.

«Συνεχίζουμε με συντονισμένες δράσεις να προβάλλουμε και να προωθούμε τα εκλεκτά και μοναδικά προϊόντα που παράγουμε στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, στηρίζοντας την παραγωγή στον πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος κ. Σταύρος Βαβίας, ο οποίος παραβρέθηκε στην Έκθεση, συγχαίροντας παράλληλα τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην αποστολή, ενώ συζήτησε με τους εκπροσώπους τους για μελλοντικές ανάλογες πρωτοβουλίες της Περιφέρειας.


Στην 23η Detrop, οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων της ΑΜ-Θ είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν εποικοδομητικές συναντήσεις και να καλλιεργήσουν το έδαφος για πιθανές συνεργασίες με τους προσκεκλημένους εμπορικούς επισκέπτες, ακόμη και από το εξωτερικό, όπως η Γερμανία, η Ολλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ρωσία.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews