inkomotininews@gmail.com

Στα πλημμυρισμένα Τενάγη Φιλίππων Παυλίδης και Μαρκόπουλος

Την πλημμυρισμένη περιοχή στα Τενάγη Φιλίππων, επισκέφθηκαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ΑΜ-Θ της Περιφερειακής Αναγέννησης κ.κ. Γιώργος Παυλίδης και Θόδωρος Μαρκόπουλος.

Σε δήλωσή του ο κ. Παυλίδης υπογράμμισε:

«Δυστυχώς επί μια ολόκληρη θητεία η διοίκηση Γιαννακίδη δεν έπραξε το παραμικρό για τη λύση ή τη μείωση της έντασης του προβλήματος.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το χειρότερο είναι ότι παρέπεμψε την κατάσταση, για να λυθεί, σε ένα χρονικό βάθος τεσσάρων-πέντε ετών.

Μέριμνά μας θα είναι, μετά την εκλογή μας, να λάβουμε μέτρα σε δύο επίπεδα, αφενός μεν βραχυπρόθεσμα για την ανακούφιση, και αφετέρου μακροπρόθεσμα για τη μέγιστη δυνατή επίλυση και βελτίωση της κατάστασης.

Είμαστε και θα είμαστε κοντά στα προβλήματα για να φανούμε χρήσιμοι.

Τώρα καλούμε την Περιφέρεια να προβεί στις πρώτες χαμηλού κόστους ενέργειες που πρέπει να γίνουν, δηλαδή να καθαρισθούν οι θυρίδες από τις μεγάλου όγκου φερτές ύλες, να αποκατασταθεί η λειτουργία του by-pass στη διώρυγα της Νικήσιανης.

Όσον αφορά την αφαίρεση της «βυθισμένης» παλαιάς γέφυρας της Νικήσιανης, που επιτείνει το πρόβλημα, είναι απορίας άξιο πόσο αργά πηγαίνουν!


Δυστυχώς δεν μπορούσαν, μας οδήγησαν σε κατήφορο και συνεχώς αποδεικνύουν την ανεπάρκειά τους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews