inkomotininews@gmail.com

Τι είπε στους δημοσιογράφους της μειονότητας η Φελίνα

Με τους εκπροσώπους του μειονοτικού Τύπου συναντήθηκε η υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής, επικεφαλής του συνδυασμού «Εμείς η πόλη»,  Φελίνα Καζάκου-Βρούζου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού, «η κ. Καζάκου άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που τους απασχολούν...
...ενώ παράλληλα αντάλλαξε απόψεις σχετικά με την καθημερινότητα των πολιτών στους οικισμούς και τις γειτονιές της πόλης. Η κυρία Καζάκου είπε πως είναι ανοιχτή σε διάλογο και συνεργασία με όλους τους πολίτες,  πως θέλει να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη ομάδα συνεργατών, που θα προέρχονται από όλους τους κοινωνικούς χώρους, ομάδες, επαγγελματικές κατηγορίες και συλλόγους, και να βαδίσουν μαζί αυτόν τον δρόμο».

Παράλληλα, η κ. Καζάκου δήλωσε προς τους συνδαιτυμόνες της: «Όπως όλοι ξέρουμε, η πατρίδα μας και συνεπώς και σε τοπικό επίπεδο είμαστε αντιμέτωποι με σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στόχος μας είναι η κατά το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων. Εάν υπάρξουν πραγματικά σχέδια και ολοκληρωμένες προτάσεις, χρήματα μπορούνε να βρεθούν και να δοθεί  άμεσα λύση στο τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας».  

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΕ ΜΕΙΩΝΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ! ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΑΞΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ. Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΔΕΝ ΞΑΔΕΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews