inkomotininews@gmail.com

Κοινή δραστηριότητα Χατζηοσμάν - Γιαννακίδη

Ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν, μετέβη με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρη Γιαννακίδη, στο υποκατάστημα του Ε.Λ.Γ.Α. στην Αλεξανδρούπολη όπου συναντήθηκαν με τον Προϊστάμενο, Θανάση Πανάγο...
...με τον οποίο συζήτησαν την πορεία αξιολόγησης των πορισμάτων για την βροχόπτωση και τη χαλαζόπτωση που έπληξαν μεγάλο ποσοστό παραγωγών στη Ροδόπη την καλλιεργητική χρονιά 2013.

Εν συνεχεία μετέβησαν στον οικισμό Ίσαλο και επισκέφτηκαν την οικία της οικογένειας που καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά που προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα το βράδυ του Σαββάτου 08/03. Εκεί συναντήθηκαν με τα μέλη της οικογένειας, μετέφεραν τη στήριξη και την συμπαράστασή τους και συζήτησαν τρόπους για την ταχύτερη αποκατάσταση της οικίας.

Ακολούθησε σύσκεψη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Αθανασίου Καρούντζου, και εκπροσώπων των Δασικών Συνεταιρισμών που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Ροδόπης. Οι εκπρόσωποι των Συνεταιρισμών μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κυρίως λόγω των μειωμένων πιστώσεων που λαμβάνουν και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.


Συζητήθηκαν από κοινού προτάσεις και λύσεις, και αποφασίστηκε κάθοδος στην Αθήνα και συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, στον οποίο οι φορείς της Ροδόπης θα μεταφέρουν κείμενο με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews