inkomotininews@gmail.com

Αιτήσεις για μεταλλευτικές έρευνες στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας - Σαπών

Στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών, στις Σάπες, την Πέμπτη 20 Μαρτίου και ώρα 19.00, θα συνεδριάσει σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών με τα παρακάτω θέματα:

1. Επιλογή του τρόπου ανάδειξης αναδόχου  των εργασιών «Συντήρηση και επισκευή των Οχημάτων-Μηχανημάτων των Υπηρεσιών του Δήμου έτους 2014» ύστερα από δύο άγονους διαγωνισμούς.

2. 1η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Κ.Ε.ΜΑ.Σ χρήσης 2014.

3. Έγκριση της διαδικασίας επιλογής αναδόχου για την εκτέλεση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις-Τσιμεντοστρώσεις Δήμου».

4. Έγκριση πρωτοκόλλου αποζημίωσης αγροτών που υπέστησαν ζημιά από υπαιτιότητα του
Δήμου και ψήφιση της σχετικής πίστωσης.

5. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως των: Δημητριάδου Αικατερίνης κατοίκου Αρσακείου και Τσελεμπίδου Φωτούλας, για χορήγηση ή μη αδείας βοσκής των ζώων τους στον Βοσκότοπο  Σαπών.

6. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής Ανάπτυξης (4ο φεστιβάλ Μαρωνείας-Σαπών 2014), καθώς και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση αυτής.

7. Λήψη απόφασης περί χορήγησης ή μη άδειας μεταλλευτικών  ερευνών σε περιοχές του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών.

8. Λήψη απόφασης για τη διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων.

9. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως των: Ρούφου Μιχαήλ, Κεχαγιά  Αφεντούλη, Τσαβδάρη Άννας  και Τσαβδάρη Σταύρου, για χορήγηση ή μη αδείας βοσκής των ζώων τους στο αγρόκτημα Πρωτάτου.

10. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως των: Μεχμέτ Αμέτ του Αλή, Χουσεϊν Ογλού Αϊφέλ, Αλή Χατήπ Γιουτζέλ, Αλή Χατήπ Νατζιέ και Σταυρίδη Σταύρου, για χορήγηση ή μη αδείας βοσκής στον  Βοσκότοπο Στρύμης.

11. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως των: Γκιουζελίδη Καριοφύλλη και Γκιουζελίδου Μαρίας για χορήγηση ή μη αδείας βοσκής των ζώων τους στον βοσκότοπο Αρίσβης.

12. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της Ντράχα Ευαγγελίας για μείωση του μισθώματος του  Δημοτικού αναψυκτηρίου (μπαράκι) στο πάρκο Σαπών.

13. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Παγκοζίδη Ιωάννη  για μείωση του ποσού του μισθώματος   της αίθουσας του Κοινοτικού Καταστήματος Μαρώνειας την οποία κατέχει ως ενοικιαστής από 6/8/1998 αξιοποιώντας την ως εργαστήριο ηχογράφησης.   

14. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως της Ομέρ Νιλιφέρ του Ομέρ: α) για  αποζημίωση ή μη αγρού της  που υπέστη ζημιά από υπαιτιότητα του Δήμου, και β) για αποζημίωσή της για οπωροφόρα δέντρα της σε αγρό της τα οποία έχουν καταστραφεί λόγω διαρροής του κεντρικού δικτύου του Δήμου.   

15. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως δημότη για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews