inkomotininews@gmail.com

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Μόσχας συμμετείχε η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Σε μια από τις σημαντικότερες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, την «Moscow International Travel & Tourism 2014», συμμετείχε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Αρχέλαο Γρανά.

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ συμμετείχε με...
...δική της αποστολή στο ενιαίο περίπτερο του Ε.Ο.Τ. που εκπροσωπούσε τη χώρα μας, και ο κ. Γρανάς, σε συνεργασία με τους Γενικούς Γραμματείς του Υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιο Λιάσκο, και του ΕΟΤ κ. Πάνο Λειβαδά, καθώς και τον Διευθυντή του ΕΟΤ Ρωσίας κ. Πολύκαρπο Ευσταθίου, πραγματοποίησε συναντήσεις με tour operators, τουριστικά πρακτορεία και Ρώσους επαγγελματίες, οι οποίοι επιβεβαίωσαν το σταθερό ενδιαφέρον που υπάρχει στη ρωσική τουριστική αγορά για ενίσχυση του ρεύματος επισκεπτών προς την Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Σε ειδική συνάντηση που διοργανώθηκε από τον ΕΟΤ για την προβολή της χώρας μας, ο κ. Γρανάς ανέπτυξε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρει η Περιφέρεια ΑΜ-Θ ως τουριστικός προορισμός στη μεγάλη ρωσική τουριστική αγορά, επισημαίνοντας το φυσικό κάλλος και τους ιστορικούς και θρησκευτικούς τόπους, καθώς και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται κυρίως στη διάρκεια του καλοκαιριού.


Τέλος, ειδική αναφορά έκανε για το νησί της Θάσου, που αποτελεί παραδοσιακά έναν ιδιαίτερα αγαπητό προορισμό για τους Ρώσους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews