inkomotininews@gmail.com

Κι ο Σταύρος Πάττας με τον Άρη Γιαννακίδη

Στη μάχη των περιφερειακών εκλογών του Μαΐου στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, κι ο 35χρονος Ροδοπίτης Σταύρος Πάττας...
...που βρίσκεται ανάμεσα στους 55 πρώτους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Κοινωνικής Συμμαχίας» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη.

Οδηγός στο ΚΤΕΛ Ροδόπης δεκατέσσερα χρόνια τώρα, και με γνώση των τοπικών προβλημάτων λόγω της εργασίας του, αφού όπως ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά, «η δουλειά που κάνω αποτέλεσε και μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσω όλα τα χωριά της Ροδόπης, τους ανθρώπους τους και τα προβλήματά τους».

Ταυτόχρονα επισημαίνει τη σημασία της ενεργοποίησης όλων των πολιτών για την πρόοδο ενός τόπου, σημειώνοντας πως «ειδικά οι νεότεροι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην εξέλιξη της περιοχής, συνεισφέροντας με καινούριες ιδέες», ενώ παράλληλα δηλώνει ότι ο ίδιος δεν είναι πολιτικός αλλά «ένας άνθρωπος που αγαπάει τον τόπο του και θέλει να βοηθήσει να γίνει καλύτερος». 

Ο κ. Πάττας υπήρξε εκ των εμπνευστών και ιδρυτών του πολιτιστικού συλλόγου Trelacademy, και σήμερα είναι Πρόεδρός του. Ο σύλλογος απαριθμεί εκατοντάδες μέλη και φίλους, και φημίζεται για την πλούσια ψυχαγωγική και ανθρωπιστική του δράση, συνδυάζοντας τις ενέργειές του με την κοινωνική αλληλεγγύη, καθώς, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά, στηρίζει και ενισχύει κοινωνικές δομές και συλλόγους με αναφορά σε συνανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα και δυσκολίες.


Γι’ αυτό και το μότο του κ. Πάττα είναι «με χαμόγελο και ανθρωπιά». Όπως λέει, «η ζωή είναι σίγουρα δύσκολη, όμως μόνο με αισιοδοξία και αλληλεγγύη μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσχέρειες».  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews