inkomotininews@gmail.com

30 χρόνια Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Ροδόπης

Από την ίδρυση του συνδέσμου φιλολόγων Ν.Ροδόπης πέρασαν 30 χρόνια και αυτό γιορτάστηκε στην πολιτιστική κίνηση ενώ πραγματοποιήθηκε και η εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου.Οράμα του συλλόγου είναι η στήριξη του έργου των φιλολόγων δηλαδή η διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας και η διδασκαλία των ανθρωπιστικών μαθημάτων , όπως επίσης και η καλλιέργεια της κριτικής σκέψης.Το έργο αυτό στηρίζεται διοργανώνοντας επιμορφωτικά σεμινάρια αλλά τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά στη χάραξη του πολιτιστικού χάρτη της πόλης...
Ετσι σε συνεργασία με άλλους πολιτιστικούς φορείς διοργάνωσε σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων οι οποίες περιέχονται σε ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο.Στα άμεσα σχέδια του συνδέσμου είναι η παρουσίαση μιάς έκθεσης ζωγράφου από τη Καστοριά που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο.Το διάδοχο σχήμα του Δ.Σ. αποτελείται από νέους ανθρώπους που έχουν διδακτορικά και μεταπτυχιακά πράγμα που αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία στο έργο τους.
Το νέο Δ.Σ του συνδέσμου φιλολόγων Ροδόπης
αποτελείται από τους:Kιοσσέ Σπύρο,Αρχοντογεώργη Αρτεμισία,Μαναβοπούλου Βασιλική,Σάρτη Μαριάννα και Χατζηαναστασιάδη Δημήτρη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews