inkomotininews@gmail.com

(VIDEOS-PHOTOS) Μηδαμινή συμμετοχή πολιτών στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ

Μερικές δεκάδες φοιτητές μόνο, μετρημένοι στα δάχτυλα συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ, του ΙΚΑ, του Εργατικού Κέντρου και των Δασκάλων, και ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, συμμετείχαν στο χθεσινό αντιφασιστικό συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ.
Την απογοήτευσή του για τα ποσοστά της (μη) συμμετοχής των δημοσίων υπαλλήλων, τόσο στις απεργιακές κινητοποιήσεις, όσο και στο συλλαλητήριο, κατέθεσε ο πρόεδρος του τμήματος Ροδόπης της ΑΔΕΔΥ, Γιώργος Ιωαννίδης.

Eπίθεση ο κ. Ιωαννίδης, εξαπέλυσε και κατά των τοπικών αιρετών για την απουσία τους από το συλλαλητήριο.

Το παρών στο συλλαλητήριο έδωσαν ο πρόεδρος των εργαζομένων ΙΚΑ ΑΜ-Θ Παναγιώτης Τσουκαλάς, και ο Ταμίας του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής Γιώργος Χατζηαθανασίου.


«Το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ “Ενιαίο Κοινωνικό Μέτωπο - Μνημόνιο ή Δημοκρατία” , δεν είναι ψευτοδίλημμα αλλά η πραγματικότητα», υπογράμμισε το μέλος του συντονιστικού οργάνου Ροδόπης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κοσμάς Παπαχρήστου.


Την άποψη οτι «η Χρυσή Αυγή δεν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου αλλά ενώπιον του νόμου», εξέφρασε ο εκπρόσωπος της Αυτόνομης Παρέμβασης Υγειονομικών Ροδόπης, Αλέξανδρος Σπανός.



«Εκδικητικές», χαρακτήρισε τις συλλήψεις στην αντιφασιστική πορεία των προηγούμενων ημερών, ο εκπρόσωπος της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης Κομοτηνής Πέτρος Τζιέρης, ο οποίος εξαπέλυσε κατηγορίες κατά της Αστυνομίας και των Δικαστών, που καταδίκασαν όπως είπε τους συλληφθέντες, με βάση «ανυπόσταστες κατηγορίες».



ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews