inkomotininews@gmail.com

(VIDEOS) Ελπιδοφόρα…Ελπίδα Σαπών!

(Φωτό από rodopisports.gr) Ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Θράκης, έχει δημιουργήσει τμήμα τένις, σχεδιάζει ομάδα βόλεϊ, διαθέτει ακαδημίες ποδοσφαίρου, δρομολογεί έργα...
...βελτίωσης των γηπεδικών της υποδομών!

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Θράκης, η ομάδα της Ελπίδας Σαπών, επικρατώντας με 2-1 της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.

Η ομάδα των Σαπών έχει σαν στόχο φέτος να πρωταγωνιστήσει, ενώ εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα, έχει επεκταθεί και στο άθλημα του τένις, ενώ στους σχεδιασμούς της είναι και η δημιουργία ομάδας βόλεϊ.

«Σκοπός μας είναι να προάγουμε τον αθλητισμό γενικότερα», σημειώνει ο Πρόεδρος του συλλόγου Ηλίας Εμιρζάς, ενώ αναφορικά ειδικότερα με την ποδοσφαιρική ομάδα, μιλά για το όραμα των διοικούντων η Ελπίδα σε λίγα χρόνια να απαρτίζεται από ντόπιους παίκτες.

ΒΙΝΤΕΟ
Ηλίας Εμιρζάς: «Ευχαριστούμε την

τοπική κοινωνία και τον Δήμο για τη στήριξη»

Η Ελπίδα Σαπών διαθέτει και Ακαδημίες ποδοσφαίρου, με τέσσερα τμήματα: προ-τζούνιορ, τζούνιορ, παιδικό, εφηβικό. Και ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου και Υπεύθυνος των Ακαδημιών Γρηγόρης Κενανίδης, παραδεχόμενος ότι έγιναν λάθη την περίοδο που η Ελπίδα αγωνίστηκε στη Δ΄ εθνική, εκφράζει την αισιοδοξία του ότι στις Σάπες υπάρχουν δυνατότητες και ταλέντα, ειδικά από τη στιγμή που θα αναβαθμιστούν οι γηπεδικές υποδομές, για τις οποίες σχετική μελέτη τελεί εν αναμονή έγκρισης από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

ΒΙΝΤΕΟ
Γρηγόρης Κενανίδης:
«Μαθαίνουμε από τα λάθη μας»

Ο Δήμος Μαρώνειας – Σαπών είναι στο πλευρό της Ελπίδας με κάθε τρόπο. «Στις διοικούντες του σωματείου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια», λέει ο Δήμαρχος Ηλίας Ιωαννάκης, κοστολογώντας στις 150.000 ευρώ τα μελλοντικά έργα στο γήπεδο της ομάδας.

ΒΙΝΤΕΟ
Ηλίας Ιωαννάκης: «Οι μεγάλοι
Αθλητές βγαίνουν από την επαρχία»



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews