inkomotininews@gmail.com

(VIDEOS) Το όραμα πραγματώνεται

Ο αγώνας της τοπικής κοινωνίας της Κομοτηνής για την ανέγερση της Στέγης Ατόμων με νοητική υστέρηση του συλλόγου «Άγιοι Θεόδωροι», συνεχίζεται αμείωτος.

Ενόψει των Χριστουγέννων και της Παγκόσμιας Ημέρας Αναπηρίας (3/12), ο σύλλογος, μαζί με τη ραδιοφωνική, τη δημοσιογραφική και την εθελοντική ομάδα μαθητριών και μαθητών του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής...
...διοργάνωσε εκδήλωση από την οποία εξέπεμψε για μια ακόμη φορά το μήνυμα της αλληλεγγύης και του σεβασμού στον συνάνθρωπο.


Ν. Λιβεριάδου: «Με στόχο την εξασφάλιση της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας» «Συνεχίζουμε και ανανεώνουμε την υπόσχεση να χτίσουμε από το περίσσευμα και από το υστέρημά μας έναν ασφαλή χώρο δημιουργίας και χαράς, μια στέγη εκπαίδευσης, φιλοξενίας και προστασίας συνανθρώπων μας που δεν μπορούν να επιβιώσουν χωρίς φροντίδα», σημείωσε συγκινημένη η πρόεδρος του συλλόγου και της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής, κυρία Νατάσσα Λιβεριάδου.



Οι μαθητές παρουσίασαν, αποδίδοντάς την οι ίδιοι, συνέντευξη του πρώτου στην Ευρώπη πτυχιούχου πανεπιστημίου (δασκάλου) με σύνδρομο Down, του 34χρονου Ισπανού Πάμπλο Πινέδα (http://inkomotini.blogspot.gr/2013/07/down.html), ενώ υπό την υπεύθυνη των δράσεών τους Θεολόγο κ. Ελένη Μαργαρίτη, και σε συνεργασία με τους καθηγητές τους δημιούργησαν ζωγραφιές που διατέθηκαν για την ενίσχυση του ταμείου της ανέγερσης της Στέγης. Παράλληλα, ομιλία πραγματοποίησε ο ψυχολόγος Χρήστος Κωνσταντινίδης.




Το υπό ανέγερση κτίριο βρίσκεται στη φάση των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εργασιών, και καλώς εχόντων των πραγμάτων, υπάρχει η αισιοδοξία του χρόνου τέτοια εποχή να έχει δοθεί προς χρήση.


ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΕΣ













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews