inkomotininews@gmail.com

Γ. Παυλίδης για…τη «σήραγγα της φαντασίας του Άρη Γιαννακίδη»!

Ανακοίνωση Περιφερειακής Αναγέννησης κατά Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη για τα Τενάγη Φιλίππων:

«Τα Τενάγη των Φιλίππων έγιναν λίμνη! Τα νερά δεν φεύγουν από μια έκταση δεκάδων χιλιάδων στρεμμάτων. Η καταστροφή και η μόνιμη απουσία των υπευθύνων της Περιφέρειας είναι δεδομένη.

Οι ίδιοι, δηλαδή ο κ. Γιαννακίδης και οι γύρω του, σε μια ακόμη (από τις πολλές) σύσκεψη, στέλνουν τη λύση στις καλένδες του μέλλοντος για να κερδίσουν εκλογικό χρόνο. Πριν έναν χρόνο είχαν δήθεν «λύσει» το πρόβλημα με 15 εκατομμύρια ευρώ, από το ΕΣΠΑ! (https://www.youtube.com/watch?v=4nycyfFq3_whttp://gkatzios.blogspot.com/2011/01/blog-post_8987.html).

Τώρα το ξέχασαν και προτείνουν, αφού μια τετραετία υπόσχονταν διάφορα,  με τρόπο πρόχειρο και παρελκυστικό «διάνοιξη αρκετών χιλιομέτρων σήραγγας κάτω από το Σύμβολο όρος προς το Αιγαίο Πέλαγος!».

Για το θέμα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης σχολίασε:

«Θα συνιστούσα στον κ. Γιαννακίδη  να διαφυλάξει έστω και τις παραμονές των εκλογών τα υπολείμματα της αξιοπιστίας που του απέμειναν. Μακάρι να μπορούσε να γίνει ένα τέτοιο έργο! 

Δυστυχώς η προχειρότητα και η ανέξοδη υποσχεσεολογία είναι μόνιμα χαρακτηριστικά του κ. Γιαννακίδη.

Μια τετραετία δεν μπόρεσαν στα μικρά, δηλαδή ούτε την κεντρική τάφρο να συντηρήσουν για να φεύγουν τα νερά, ούτε την παλιά βυθισμένη γέφυρα να αφαιρέσουν από την κοίτη. Τώρα που φεύγουν τάζουν λαγούς με πετραχήλια.

Κρίμα! Ακόμη και σε πρόγραμμα που δεν συντάχθηκε  έχει εντάξει τη σήραγγα της φαντασίας του!


Οι πολίτες χρειάζονται λύσεις ρεαλιστικές και ως επόμενη διοίκηση θα τις δώσουμε»!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews