inkomotininews@gmail.com

Θεμελιώθηκε προπονητήριο στη Δράμα που χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ ΑΜ-Θ

Στην τελετή θεμελίωσης του νέου προπονητηρίου του γηπέδου «Δημήτριος Κραχτίδης» της Δράμας, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλου, παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Άρης Γιαννακίδης.

Πρόκειται για έργο...
...του Δήμου Δράμας, συνολικού προϋπολογισμού 550.000 ευρώ, ενταγμένο στο Π.Ε.Π. Α.Μ.Θ., με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους έξι μήνες.


«Ο Δήμος Δράμας είχε την προνοητικότητα, πέρα από την ιεράρχηση των αναπτυξιακών στόχων, να προβεί στην απαραίτητη μελετητική ωρίμανση, και η Περιφέρεια, μέσα από θεσμική συνεργασία, ανταποκρίθηκε εκχωρώντας τη χρηματοδότηση», σημείωσε ο κ. Γιαννακίδης, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι «στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο ομογενοποιούνται έργα 10 εκ. περίπου ευρώ, έργα όχι αποσπασματικού χαρακτήρα, αλλά που εντάσσονται στο πλαίσιο της αστικής ανασυγκρότησης του Δήμου Δράμας». Παράλληλα, τόνισε με έμφαση ότι «και στην επόμενη προγραμματική περίοδο, η Περιφέρεια θα συνεχίσει απρόσκοπτα τη συνεργασία της με τον Δήμαρχο Δράμας κ. Κυριάκο Χαρακίδη, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού σχεδιασμού του Δήμου Δράμας».





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews