inkomotininews@gmail.com

Δυναμική παρουσία του Γιώργου Μήλιογλου στην «Κοινωνική Συμμαχία»

O 28χρονος δικηγόρος Γιώργος Μήλιογλου είναι από τα νέα πρόσωπα που φέρνουν στο προσκήνιο οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαiου.

Κατέρχεται υποψήφιος στην περιφερειακή ενότητα Ροδόπης με τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη, ενισχύοντας με τη δυναμική και φρέσκια παρουσία του, την ανανέωση και την αλλαγή με ποιοτικούς όρους...
...στην «Κοινωνική Συμμαχία».

Αριστούχος μαθητής, απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα Διεθνών Σπουδών, με αντικείμενο το Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη διάρκεια των σπουδών του παρακολούθησε και συμμετείχε σε πληθώρα δραστηριοτήτων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων, όπως  το σεμινάριο Summer Course in International Studies του τμήματος Νομικής του ΔΠΘ, καθώς και το σεμινάριο ορολογίας και μετάφρασης «Δίκαιο και δικαστικοί θεσμοί» που είχε διοργανωθεί από το Institut Francais de Thessalonique, και αφορούσε το οικογενειακό δίκαιο, την αναμόρφωση της ποινικής διαδικασίας και του σωφρονισμού, το δημόσιο οικονομικό δίκαιο, και το δίκαιο ανταγωνισμού.

Από το  2011 ασκεί το δικηγορικό λειτούργημα στην Κομοτηνή, ενώ συνεργάζεται ως νομικός σύμβουλος με την ALPHA Τράπεζα και την ασφαλιστική εταιρεία ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ.

Από τον Φεβρουάριο του 2014, δε, είναι διαπιστευμένος διαμεσολαβητής από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, και μιλά απταίστως αγγλικά και γαλλικά.

Ασχολείται με την ποδηλασία, διετέλεσε γραμματέας του «Θράκα Ιππέα», και έχει λάβει μέρος σε σειρά ποδηλατικών αγώνων.

Είναι γιος του Δημήτρη Μήλιογλου και της Ελπινίκης Μπλεκάτση, δικηγόρων.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews