inkomotininews@gmail.com

Προσπάθησε να κρατήσει Παντελίδη ο «Παπ»! – «Βράζουν» οι φίλαθλοι του Πανθρακικού


Την ύστατη αλλά χωρίς αποτέλεσμα προσπάθεια να αποτρέψει την απομάκρυνση του Σάββα Παντελίδη από την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού, έκανε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος επιθετικός αντιλαμβανόμενος το...
...βαρύ κλίμα που είχε δημιουργηθεί για τον Έλληνα τεχνικό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Τάσο Καραολάνη, στον οποίο σύμφωνα με τη Sportday φέρεται να είπε:«Θέλω να σας επιστήσω την προσοχή να μην κάνετε κανένα λάθος και αφήσετε να φύγει ο κόουτς. Έχω δουλέψει με πολλούς προπονητές στην καριέρα μου και ξέρω τι σας λέω». Παρ’ όλ’ αυτά, ο ισχυρός άνδρας του Πανθρακικού είχε πάρει ήδη την απόφασή του.

Ο απολογισμός
Ο Σ. Παντελίδης έκατσε στον πάγκο του Πανθρακικού σε συνολικά 49 αγώνες, μετρώντας 28 νίκες, 9 ισοπαλίες και 12 ήττες. Είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στις 23/3/2011 και το πρώτο του ματς ήταν στην Καισαριανή με τον Εθνικό Αστέρα (1-1) για το πρωτάθλημα της Football League. Μέχρι το τέλος της σεζόν 2010-2011 είχε απολογισμό 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.
Την περίοδο 2011-2012 ανέδειξε τον Πανθρακικό πρωταθλητή στη Football League, με 73 βαθμούς, και έχοντας 22 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες. Μάλιστα, είχε διατηρεί το απόλυτο στην έδρα του ΔΑΚ Κομοτηνής, κάτι που αποτέλεσε όχι απλά εθνικό αλλά και πανευρωπαϊκό ρεκόρ.
Φέτος, στα οκτώ πρώτα παιχνίδια της Super League – πρωτόγνωρη εμπειρία και για τον ίδιο – ο Σ. Παντελίδης είχε δύο νίκες με Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό και έξι ήττες.

Πάντως, με την αποχώρησή του από την Κομοτηνή, διαφωνούν σύσσωμοι σχεδόν οι οπαδοί του Πανθρακικού.

ΠΗΓΗ: thrakisport.gr
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: inkomotini.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews