inkomotininews@gmail.com

Σπείρα ανηλίκων διέπραξε 14 διαρρήξεις καταστημάτων – επιχειρήσεων

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας...
...Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, δεκατέσσερις διαρρήξεις καταστημάτων – επιχειρήσεων, που είχαν διαπραχθεί το τελευταίο εξάμηνο, σε χωριά του Έβρου.

Σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, σε βάρος δέκα ημεδαπών, δύο ενήλικων, ηλικίας 19 και 20 ετών, και οκτώ ανήλικων, ηλικίας από 15 έως 17 ετών.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι δράστες, με διαφορετικές συνθέσεις, κατά το τελευταίο εξάμηνο, ενεργώντας τις βραδινές κυρίως ώρες, διέρρηξαν δεκατέσσερα καταστήματα – επιχειρήσεις σε χωριά του Έβρου.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων, αφαίρεσαν από το εσωτερικό των καταστημάτων – επιχειρήσεων, μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ περίπου, πακέτα τσιγάρων, συνολικής αξίας 6.200 ευρώ περίπου, κάρτες κινητής τηλεφωνίας, πλήθος εργαλείων και φιάλες ποτών.

Επίσης προέκυψε ότι σε τρεις από τις διαρρήξεις, συμμετείχε και ένας ακόμη δράστης, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί και ερευνώνται.


Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν πλήθος εργαλείων, 58 πακέτα τσιγάρων, τρία σπρέι μπογιάς, δύο υαλοκαθαριστήρες, ένα δοχείο με λάδι κινητήρα και ένα λάστιχο μοτοποδηλάτου, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews