inkomotininews@gmail.com

Χώρισαν οι δρόμοι Πανθρακικού – Παντελίδη

Παρελθόν αποτελεί εδώ και τρεις ώρες ο Σάββας Παντελίδης για τον Πανθρακικό.

Με μια λιτή ανακοίνωση, η ομάδα ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, τόσο με τον προπονητή όσο και με και τον γυμναστή Βασίλη Σέγκο.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως...
...«όλη η οικογένεια του Πανθρακικού αισθάνεται την υποχρέωση να πει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Σάββα Παντελίδη που επανέφερε την ομάδα στην Super League, και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία». 

Ο Σάββας Παντελίδης ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Πανθρακικό στις 23 Μαρτίου 2011, και η πρώτη φορά που κάθισε στον πάγκο της ομάδας ήταν για το πρωτάθλημα της Football League (2010-2011), στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή (1-1).

Στα 7 παιχνίδια που έμεινε στον πάγκο του Πανθρακικού για την ίδια σεζόν, είχε 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Την επόμενη χρονιά ο Πανθρακικός με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του τερμάτισε στην 1η θέση της Football League, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή, συγκεντρώνοντας 73 βαθμούς. Ο απολογισμός του ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακός καθώς σε 34 αγώνες είχε 22 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Στους 8 φετινούς αγώνες της Super League, ο Πανθρακικός μετρά 2 νίκες (επί του Παναθηναϊκού και του Λεβαδειακού) και 6 ήττες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews