inkomotininews@gmail.com

Η «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» ευχαριστεί τη Μαρία Ρεπούση και τη ΔΗΜ.ΑΡ.


Ευχαριστήρια επιστολή από την ABTTF προς την Μαρία Ρεπούση

«Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης (ABTTF), έστειλε επιστολή στην Βουλευτίνα της Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜ.ΑΡ.) Αθήνα – Πειραιά Μαρία Ρεπούση.

Στην επιστολή, με ημερομηνία 22 Οκτωβρίου 2012, ο Πρόεδρoς της ABTTF Χαλίτ Χαμπίπογλου, ευχαρίστησε τη Μαρία Ρεπούση για την επερώτηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, σχετικά με την εκπαίδευση της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Ο πρόεδρος Χαμπίπογλου...
...ενημέρωσε σχετικά με την ABTTF και τις δραστηριότητες της, και ανέφερε πως η ABTTF θέτει σε διεθνές επίπεδο τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων και μειονοτικών δικαιωμάτων της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, που το στάτους και τα δικαιώματά της αναγνωρίζονται από τη συνθήκη της Λοζάνης.

Ο Πρόεδρος Χαμπίπογλου μετέφερε την ικανοποίηση του για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει η Δημοκρατική Αριστερά και η Μαρία Ρεπούση για τα θέματα της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Ο Χαμπίπογλου στην επιστολή αναφέρει πως αισθάνεται μεγάλη χαρά για την επί μακρόν αναμενόμενη εκ μέρους της ΔΗΜ.ΑΡ. τίμια και ειλικρινή προσέγγιση στα θέματα της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, και αναφέρει πως η Μαρία Ρεπούση που μετέφερε στη Βουλή τα θέματα που βιώνει η Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης στην εκπαίδευση, επιδεικνύοντας την εκ μέρους της μειονότητας αναμενόμενη πολιτική βούληση, είναι μια Βουλευτής της πλειονότητας.

Ο Πρόεδρος Χαμπίπογλου την ευχαριστεί για το ειλικρινές της ενδιαφέρον για τα θέματα της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, και λέει πως ως ABTTF με ικανοποίηση θα εργαστεί μαζί με την Μαρία Ρεπούση σχετικά με τα θέματα της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης.
Ιστοσελίδα της ABTTF 24/10/2012

Σχόλιο: Κυρία Ρεπούση, αν σας ευχαριστούν οι πράκτορες της Τουρκίας, μάλλον πρέπει να επανεξετάσετε την στάση σας…

ΠΗΓΗ: tourkikanea.gr

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: inkomotini.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews