inkomotininews@gmail.com

5ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου στη Λακωνία - Ζωντανά μέσω LIVE STREAMING


Στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στον δήμο Ευρώτα Λακωνίας, στον τόπο δηλαδή από όπου έλκει τις ρίζες του, χτυπάει από Παρασκευή 16/11 και ως την Κυριακή 18/11, η καρδιά του Παγκρατίου, με τη διεξαγωγή του 5ου Παγκόσμιου πρωταθλήματος, στο οποίο συμμετέχουν 600 αθλήτριες και αθλητές από 27 χώρες, μεταξύ των οποίων και πέντε από την Κομοτηνή.

Για την κορυφαία λοιπόν διοργάνωση του δυναμικού και με ελληνικές ρίζες αθλήματος, τα πάντα είναι έτοιμα, με την τελετή έναρξης να γίνεται απόψε (Παρασκευή 16/11) στις 19:30...
...ενώ νωρίτερα θα έχουν ξεκινήσει οι αγώνες όλων των κατηγοριών.

Οι αποστολές βρίσκονται ήδη στην πανέμορφη περιοχή της Λακωνίας, ενώ η πολυπληθής εθνική Ελλάδος, που προετοιμάστηκε υπό την εποπτεία του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιάννη Λάγγη και των σωματειακών προπονητών, έχει στόχο μια καλή θέση στην τελική κατάταξη.

Η τελετή έναρξης, την οποία έχει αναλάβει ο Δήμος Ευρώτα που είναι συνδιοργανωτής των αγώνων, περιέχει ένα «πάντρεμα» της αρχαίας με τη σύγχρονη Ελλάδα.

Το Παγκράτιο άλλωστε ξεκίνησε από την αρχαιότητα στη χώρα μας και ιδιαίτερα από την αρχαία Σπάρτη.

Η εκδήλωση θα αρχίσει  με ένα πολυ- πολιτισμικό υπερθέαμα, και θα ακολουθήσει η παρέλαση των σημαιοφόρων των ομάδων.
Στη συνέχεια οι θεατές θα ταξιδέψουν πίσω στην αρχαία Ελλάδα, και θα ανακαλύψουν τον χορό των αρχαίων Παγκρατιαστών, μέσα από ένα καλλιτεχνικό δρώμενο σε σκηνοθεσία Ειρήνης Κονιδάρη και τη συμμετοχή των αθλητών του Α.Σ. Νικοκλή.
Κατόπιν, θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από 80 χορευτές του Χορευτικού συλλόγου Σκάλας, με τη συμμετοχή της Ένωσης Ποντίων Σουρμένων και της χορευτικής ομάδας Angel DanceSport Academy του Παναγιώτη Μπραντίτσα.
Καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρχει παραδοσιακή ελληνική μουσική από οργανοπαίχτες, και υπό τους ήχους της λύρας και του μπουζουκιού.


Ζωντανή μετάδοση με LIVE STREAMING
Το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει στις χώρες του εξωτερικού οι οποίες παίρνουν μέρος στους αγώνες, αλλά και σε πολλές ακόμα οι οποίες ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν το Παγκράτιο, οδήγησε την Παγκόσμια και την Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου να μεριμνήσουν για τη ζωντανή μετάδοση των αγώνων μέσω LIVE STREAMING.

Η διεύθυνση μέσω της οποίας μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει το 5ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατίου είναι:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews