inkomotininews@gmail.com

Για τον Ν. Τσαλικίδη συζητά τώρα ο Γ. Παυλίδης για υποψήφιο Αντιπεριφεριάρχη Ροδόπης!

Νέα τροπή παίρνουν τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις στο μέτωπο της επιλογής υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης για την Περιφερειακή Αναγέννηση του Γιώργου Παυλίδη.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως...
...έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του δημοτικού συμβούλου Κομοτηνής Νίκου Τσαλικίδη, γεγονός που ήδη πυροδοτεί σφοδρές αντιδράσεις! 


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Τσαλικίδης έχει την υποστήριξη του περιβάλλοντος του βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, ωστόσο σοβαρές ενστάσεις εκφράζονται από σειρά τοπικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. 

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...............

Ανώνυμος είπε...

Αρχίζω να πιστεύω ότι ο κ.Παυλίδης έχει αυτοκαταστροφικές Τάσεις!!!μετά τον μετιο σκάει αυτό τι να πω.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή επιλογή...νέος άνθρωπος με παιδεία και όρεξη

Ανώνυμος είπε...

Μου αρεσει που διαφωνουνε κιολας. Μα ειναι ποτε δυνατον ; Παυλιδη εχω την εντυπωση πως δεν διαλεγεις εσυ ποιος θα ειναι τελικα ο υποψηφιος..

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ....\ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ! ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΝΙΚΟ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ! ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ! ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ...ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ.....ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΞΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος κουράστηκε με τα φθαρμένα πρόσωπα και τα λερωμενα ονόματα..αφήστε επιτέλους έναν νέο να βγει μπροστά..δώστε λίγη ελπίδα στον κόσμο..

Ανώνυμος είπε...

Ας ελπίσουμε οτι θα τον αφήσουν τα αρπακτικά που έπεσαν πάνω του!
Νίκο προχωρα!!

Ανώνυμος είπε...

TA ΤΟΥΒΛΑ ΡΕ ΤΟΥΒΛΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

μακαριιιιιιι! επιτέλους να έχουμε επιλογή στην κάλπη

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΡΕ ΤΟΥΒΛΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ! ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕΣ ΕΣΥ? ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΥΛΙΔΗ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

FTANEI ME TA TOUBLA REEEEE !!! OLOI KSEROUME PWS BGHKE TO TSOUTSEKI AUTO REEEEE !!! METIOS O "KOLLHTOS" TOU EINAI OLA TA LEFTA !!! AUTOS TON EFTIAKSE ETSI KAI ALLIWS KAI TON POULHSE META STO TELOS !!! EINAI GNWSTA AUTAAAA !!!! ANTE TWRA FWNAKSE KAI KANENA FILO SOU GIATI TOSH WRA MONOS SOU GRAFEIS MYNHMATA YPER TOU KAI YPER SOU !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΙΓΟ ΠΑΝΕ ΑΝΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΙ ΔΛΔ? ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΙΩΣ ΟΧΙ ΜΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. Ο ΜΙΧΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΑΛΛΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ !

Ανώνυμος είπε...

KALA RE PAIDIA KAI OI PROTOI KAI OI TELEYTAIOI STIN IDIA PARATAKSI (LEME TORA ) EISASTE! EMEIS TI NA POUME POY PSIFIZAME TOSO XRONIA GIANAKIDOI KAI SYNERGASTIKAME... DEITE TOYS SYNERGATES KAI SYMBOULOYS TOY GIANAKIDI KAI EKEI THA KATALABETE ΤΟΥΒΛΑ POY EIXE O GIANNAKIDIS DIPLA TOY..KAI MALISTA SFYRIZOYN KAI APO TRIPES

Ανώνυμος είπε...

EINAI KALI EPILOGI NOMIZO GIATI DEN POLONEI TO KLIMA! EAN O PAYLIDIS DEN MPALANTSAREI THA PAREI TH PERIFEREIA EYKOLA...

Ανώνυμος είπε...

SIGA MIN AFISOYN KAPOIO TOSO NEO NA KATEBEI SE TETOIA THESI! EXOYN ALLOI KARXARIES PRIORITY....VLEPE MIXELIS!
STIN TOYRKIA PANTOS ANTIPROEDROS KYBERNISIS 33XRNOS EINAI!

Ανώνυμος είπε...

toulaxiston aytos vgazei to pswmi tou monos tou....den trwei apo to dhmosio korvana...

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ..!!!αρκει να τολμησουν

Ανώνυμος είπε...

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014 - 6:27:00 μ.μ. EET
theleis na mou peis pws oloi autoi den fagane me parapleurous tropous xrhmata e? opws px me filous pou yphrksan anatheseis se autous kai autoi na epairnan pososta e? den sou exei tyxei na akouseis pote tetoies istories..

Ανώνυμος είπε...

METIOS EINAI H LYSH ! MHN AKOUTE KANENAN !

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ! Ο ΜΙΧΕΛΗΣ ΤΗΑ ΣΕ ΣΒΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ, ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ! ΑΥΤΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΑΖΕΥΕΣ ΤΑ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ ! ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΡΘΕΝΑ ! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΙΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ! ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ !

Ανώνυμος είπε...

το μονο που ακουμε εδω και χρονια οτι θα ανοιξετε το στομα σας ...ολοι και θα πειτε ,,,,τοτε για βαβα...μετα για κοτσα...μετα για στυ..για πετρι....για γιαννα για παυ,,σιγα μας κουφανατε!!!!!!!!!!!!! αιντε παρτε τη συνταξη σας και αραξτε .....μας σωσατε τοσα χρονια .ακομα περιμενουμε να βγαλετε σκανδαλα ....τα ψαχνεται;

Ανώνυμος είπε...

Είδα 22σχολια κ είπα να δώ τι μπορεί να αναλύεται και για ποιον απο τους επιστήμονες...πολλή ανάλυση ρε φίλε!!πω πω!!κι αυτός ο μιχελης ποιος ειναι;;ο μιστερ απειλω για να παραμεινωστον παιχνιδι που με ξερασε;;;ο μετιος; Αυτός που ο μπαμπάς του απειλούσε στην γρατινη τι θα τους κάνει οταν ο γιος του οταν γινειι δήμαρχος;;;ή αυτοσ που απειλουσε για να γινει αντιδημαρχοσ;;;ο ευριπιδης;;;αυτός που πούλησε ιασμο με τον καλλικρατη;;;μπαμπασιδης είπατε;;;το κόκκινο πανί για τον ευριπιδη;;;τότε που τον αγόρασαν στις βουλευτικές;;;;remember????δεν κουράστηκατε ακόμα ρε ελεεινοι;;;;

Ανώνυμος είπε...

o Mixelhs kserei polla . Otan milhsei tha feugete san ta kounabia pali !

Ανώνυμος είπε...

O Metios tha sas afanhsei.. einai thema xronou..

Ανώνυμος είπε...

Φιλε για σενα πιο πανω.. γιατι οταν τον καναμε αντιδημαρχο δεν του δωσανε θεση ? οταν βγηκε πρωτος δεν υπηρχαν οι καρχαριες? τωρα βγηκανε? ασε λοιπον το παραμυθι.. δεν ειναι επιχειρημα.. Μονο ο Μετιος ειναι καθαρος κανεις αλλος.. Γιαυτο ξαφνικα αυτος εκανε ολο οτ τρεξιμο , τωρα προσπαθουνε να τον πεταξουνε.. απλα γιατι ειναι ο πιο αξιος..

Ανώνυμος είπε...

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014 - 1:45:00 μ.μ. EET
kala katigoris olous.ksexases kapoion tyxaia. giauton den ta mas peis?mipos einai dikos sou giauto?esy den eisai eleeinos? eimai mousoulmanos kai kserw o dikos sou pws phre pshfous apo maxala kai apo allou! pali emas tha glyfei omws kai na mh sou pw ti tha parei!oloi ta kseroun auta. iasmos giauto hrthe se emas kai giauto stylianidis pieazei giauton! kanei diko mas paixnidi opws panta!pws egine antidhmarxos? paei kala to mpaxisi kate fora.. enas katharos apo esas Mixelhs! mousoulmanoi omos den ton teloun!

Ανώνυμος είπε...

Εδω ποιοι γραφουν παιδια ;
http://tarodopakia.blogspot.gr/2014/02/nikos.tsalikidis.html

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.....ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΑΒΙΑ,,, ΚΤΛ.ΚΤΛ...ΣΥΓΚΑΛΕΙΠΤΗ ΔΗΛ;;ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΤΕ.....ΑΡΑ;;;;;;;;;;;;;ΠΩ ΠΩ ΤΟΣΗ ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ....Ή ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!

Ανώνυμος είπε...

MALLON GIA PARA POLLA..

Ανώνυμος είπε...

kai ti perimenis re file ke den ta les???to doraki soy h karekla?????????????????????????????????????????? ti adalagma .....

Ανώνυμος είπε...

MIXELHS ! MIXELHS ! MIXELHS !
Esena logika kseroun polla anti na ksereis.. eides rodopakia ti grapsane gia esena?

Ανώνυμος είπε...

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 - 12:15:00 π.μ. EET
Εσυ γιατι σκιζεσαι τοσο ; Τι εχεις να κερδισεις αραγε ; Το δωρακι σου ή την καρέκλα ; Τι αντάλλαγμα ;

Ανώνυμος είπε...

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 - 12:15:00 π.μ. EET
Φιλε μου απλο πολυ , δεν τα λεω καταρχην για εκπληξη και αν δεν επιλεγει ο Μιχελης που ειναι η μοναδικη ελπιδα για την παραταξη, για να καταλαβεις αργοτερα με την εκπληξη γιατι θα εισαι το επομενο καμμενο χαρτι, γιατι γιαυτο θα σε εχουν επιλεξει και οχι τον κολλητο σου και καλα Μετιο..

Ανώνυμος είπε...

34 σχόλια...για ποιο λόγο;για να μας αλλάξετε απόψεις;όχι ρε παιδιά.αν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα. πρώτος σε ψήφους στις τελευταίες δημοτικές εκλογές δε νομίζω να ψηφίστηκε μόνο από το σόι του.κάποιοι συμπολίτες μας τον εμπιστεύτηκαν και είναι πολύ λογικό να τον σκέφτονται και για ανώτερες θέσεις. η επιλογή είναι άλλων και επειδή εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα να αποφασίζουν οπότε το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ένα μπράβο και μόνο που τον σκέφτηκαν.η πόλη θέλει νέο αίμα και καθαρό. δε με ενδιαφέρει ποιον θα επιλέξει ο παυλίδης ή οι ανώτεροι του απλά δεν κάνει να διαβάλλουμε ένα παιδί που βγάζει το ψωμί του στη καρέκλα του μέσα στο γραφείο του και με δικό του κόπο. σε αντίθεση με τους ''καρχαρίες'' σας.
ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

χμμμμ και καλα οι καρχαριες σε φαγανε Νικολακη μας.. αυτους που περναγες σε ψηφους.. και εισασταν κολλητοι.. αυτους που πουλησες σου την φερανε μια χαρα... Στην π....να πουτ...νιες ;
ΜΕΤΙΟΣ ΜΕΤΙΟΣ ΜΕΤΙΟΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΙΟΣ ΜΕΤΙΟΣ ΜΕΤΙΟΣ !!! σας εφαγε ο αρχοντας !!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews