inkomotininews@gmail.com

Η Γνώση οδηγεί στην Ανάπτυξη – Επιστημονική και Επιχειρηματική Ημερίδα



Πολυθεματική ημερίδα που πραγματεύτηκε την πανεπιστημιακή γνώση, την κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού, και την επιχειρηματικότητα, συνδιοργάνωσαν το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης και το τμήμα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης...
...του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο Ιωάννης Μουρμούρης πρόεδρος του τμήματος Δ.Ο.Σ.Α., τόνισε ότι «στόχος πρέπει να είναι το να ξεπεραστούν τα προβλήματα της κρίσης με τις δικές μας δυνάμεις». Συμπληρώνοντας πως «το μήνυμα είναι η Γνώση η οποία δίνεται στο πανεπιστήμιο» εντούτοις υπογράμμισε οτι «δεν μπορούμε να αλλάξουμε έναν καταστραμμένο ιστό μέσα σε λίγο χρόνο». Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσε η άποψή του ότι «όσοι πιστεύουν ότι θα γίνει ανάπτυξη στα επόμενα χρόνια, κάνουν τεράστιο λάθος. Θέλει μεγάλη προσπάθεια».


Ομιλητές επίσης ήταν ο Περικλής Γκόγκος, επίκουρος καθηγητής Δ.Ο.Σ.Α. με θέμα «Επιχειρηματικότητα και γνώση ως οδηγός ανάπτυξης», καθώς και ο Ιωάννης Καραλής στέλεχος της εταιρείας ΑΓΚΟ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ, με θέμα «Κατάρτιση ανθρώπινων δυνάμεων στο Ν. Ροδόπης στο πλαίσιο του έργου EMPLOCOMP».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews