inkomotininews@gmail.com

Συνεχίζεται το θρίλερ και η αγωνία


Δεν απεστάλησαν μέχρι και αυτή τη στιγμή οι υπηρεσιακοί φάκελοι των 65 εκ των 114 υπαλλήλων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης οι οποίοι τίθενται σε διαθεσιμότητα.

Η αρμόδια Προϊσταμένη, αφού εμποδίστηκε...
...από τους εν απεργία υπαλλήλους να μπει στο γραφείο της χθες το απόγευμα, το βράδυ λίγο μετά τις 10:00 εισήλθε σε αυτό μετά από Εισαγγελική παρέμβαση και συνοδεία Αστυνομικών Αρχών, αποχώρησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα – όταν και εξέπνευσε η σχετική προθεσμία αποστολής των στοιχείων στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης – χωρίς να αποστείλει τους φακέλους, και από νωρίς σήμερα το πρωί βρίσκεται ξανά στο γραφείο της προκειμένου να διεκπεραιώσει την προφορική εντολή του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένη Διοίκησης της Περιφέρειας Αθανάσιου Καρούντζου.



Εργαζόμενοι και συνδικαλιστές παραμένουν στον χώρο, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους και τις ανησυχίες τους για το εργασιακό τους μέλλον, και σχολιάζοντας την έντονη φημολογία περί αντικατάστασης εντός των ημερών του αρμόδιου Υπουργού Αντώνη Μανιτάκη από τον Μάκη Βορίδη.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews