inkomotininews@gmail.com

Σε διαθεσιμότητα και υπάλληλοι που είχαν μεταταχθεί σε οργανικές θέσεις


Στο πλευρό των δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων η Γ.Σ.Ε.Ε.

Η Γ.Σ.Ε.Ε. συμπαρατάσσεται και υποστηρίζει τον αγώνα και τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου Δημοσίου (Π.Ο.Ε.Ι.Δ.Δ.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΠ-ΟΤΑ).

Σε ανακοίνωσή της η Γενική Συνομοσπονδία Εργαζομένων Ελλάδος, τονίζει οτι παρέχει την ηθική, συναδελφική, συνδικαλιστική και νομική υποστήριξή της...
...στις στάσεις εργασίας και στις απεργιακές κινητοποιήσεις των συναδέλφων μελών των Ομοσπονδιών της «που μάχονται ενάντια στις “διαθεσιμότητες” – απολύσεις,  τόσο στο Δημόσιο όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Σύμφωνα με τη Γ.Σ.Ε.Ε. «η κυβερνητική αναλγησία και οι Τροϊκανικοί εκβιασμοί για τις απολύσεις και για την ισοπέδωση και ακύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων, τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, απορρίπτονται και αντιπαλεύονται συνολικά από τους εργαζόμενους και την κοινωνία».

Μάλιστα, χαρακτηρίζει «αποκορύφωμα της κυβερνητικής προκλητικότητας και ανευθυνότητας», το γεγονός οτι «τέθηκαν σε “διαθεσιμότητα” – απόλυση εργαζόμενοι που είχαν μεταταχθεί στο δημόσιο από φορείς και οργανισμούς του δημοσίου, για την κάλυψη οργανικών αναγκών».

Η ανακοίνωση καταλήγει με την απαίτηση από την κυβέρνηση και τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, «να ακυρώσουν άμεσα τα σχέδια απολύσεων και διαθεσιμοτήτων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews