inkomotininews@gmail.com

Πληρώνονται την Παρασκευή (21/12) οι 5μηνίτες

Φωτό αρχείου από τη συνάντηση που είχαν
οι ωφελούμενοι της Ροδόπης στις 5/12
με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ.

Μεθαύριο Παρασκευή (21/12) αναμένεται οι ωφελούμενοι Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης, των προγραμμάτων 5μηνης απασχόλησης, να δουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τις αμοιβές τους για τους τρεις μήνες που τους οφείλονται.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με ανακοίνωσή του το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας & Παιδιού (Κ.Μ.Ο.Π.), η Μ.Κ.Ο. δηλαδή που είναι ο φορέας υλοποίησης των προγραμμάτων.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση γνωστοποιούνται τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 17/12/2012, η Πρόεδρος του Κ.Μ.Ο.Π. παρέλαβε από το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων επιταγές που αφορούν στην πληρωμή της Β' δόσης για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη (Περιφερειακές Ενότητες Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης).

Οι επιταγές κατατέθηκαν στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος την ίδια ημέρα.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις διατραπεζικών συναλλαγών, και προκειμένου να εκκαθαριστεί η επιταγή, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή 21/12/2012.
Ως εκ τούτου, οι πληρωμές θα ξεκινήσουν την ίδια ημέρα, και εκτιμάται πως θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 24/12/2012, και θα αφορούν στην εξόφληση των δεδουλευμένων για τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο 2012».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews