inkomotininews@gmail.com

ΠΑΜΕ Ροδόπης: «Οι εργαζόμενοι να βγουν μπροστά προσπερνώντας τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες»


«Αυτό που απαιτείται και πρέπει να γίνει άμεσα, είναι η οργάνωση των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς», τόνισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ Ροδόπης Κώστας Σιδηρόπουλος, στη σημερινή διαμαρτυρία της Οργάνωσης στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.

Παράλληλα, και με αφορμή τη μη συμμετοχή στην απεργία του νομαρχιακού τμήματος Ροδόπης της ΑΔΕΔΥ, μίλησε για «συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες», επισημαίνοντας:
«το τοπικό τμήμα της ΑΔΕΔΥ πριν από τρεις εβδομάδες κήρυξε απεργία σε περιφερειακό επίπεδο ξεχωριστά από την υπόλοιπη Ελλάδα, και σήμερα που υπάρχει 24ωρη πανελλαδική απεργία, έχει πάρει απόφαση μη στήριξής της. Αυτά τα πράγματα για εμάς αποτελούν εκφυλισμό του συνδικαλιστικού κινήματος».

Ταυτόχρονα, υποστήριξε: «Οι εργαζόμενοι πρέπει πραγματικά και να απομονώσουν τους συνδικαλιστές και τις παρατάξεις αυτές, αλλά και να βγουν μπροστά, να οργανωθούν, να αλλάξει ο συσχετισμός δυνάμεων. Μόνο έτσι θα λυθούν τα άμεσα προβλήματα».

Τέλος, ενόψει των εορτών, ο κ. Σιδηρόπουλος κάλεσε τον κόσμο «να αναρωτηθεί, όχι πώς θα βρει περισσότερα για να γεμίσει το τραπέζι του άμεσα, αλλά ποιες είναι οι αιτίες που το φετινό οικογενειακό τραπέζι θα βρεθεί με λιγότερα τρόφιμα, με περισσότερους ανέργους στο σπίτι». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews