inkomotininews@gmail.com

«Αίθουσα Στέλιου Σταμπουλίδη» στο Α΄ ΚΑΠΗ Κομοτηνής

Φορτισμένο συγκινησιακά ήταν το κλίμα στην καθιερωμένη φετινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Α΄ ΚΑΠΗ Κομοτηνής.

Κι αυτό, διότι ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και η ονοματοδοσία της μεγάλης αίθουσάς του, στην οποία αφιερώθηκε το όνομα του αείμνηστου πρώην προέδρου του Στέλιου Σταμπουλίδη.

Συγκινημένη για μια ακόμη φορά έγινε αποδέκτης της αγάπης των μελών του ΚΑΠΗ προς τον Στέλιο Σταμπουλίδη, η χήρα του, Μάρθα Σταμπουλίδη, γι’ αυτό και η ίδια είπε:...
...«Οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν πάψουν να τους θυμούνται», και όπως ο σύζυγός της συνήθιζε να πράττει, προσέφερε για τις ανάγκες του ΚΑΠΗ συμβολικό χρηματικό ποσό.

«Καλό άνθρωπο», χαρακτήρισε με έμφαση τον Στέλιο Σταμπουλίδη ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, και αναφέρθηκε συγκινημένος επίσης στις προσωπικές, οικογενειακές σχέσεις που τον συνέδεαν μαζί του. «Να θυμίζετε ποιος ήταν ο Στέλιος Σταμπουλίδης, να κρατάτε τη μνήμη του ζωντανή», ζήτησε από τα μέλη του ΚΑΠΗ, και εξάροντας και τη κ. Μάρθα Σταμπουλίδη, επισήμανε ότι «ήταν το ένα από τα δύο του πόδια, το αθόρυβο στήριγμά του».
Στη σχετική τελετή, παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νίκος Σωτηρακόπουλος, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σοφία Μενεσελίδου, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων Γιάννης Γκαράνης, η αντιπρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσσα Λιβεριάδου, και η πρόεδρος της «Γευσιγνωσίας» Κατερίνα Ιωαννίδου.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews