Σεμινάριο μαγειρικής
για παιδιά 6-13 ετών, οργανώνει την
Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 20 12 ,
στις 17:30, το Ίδρυμα
Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, σε
συνεργασία με τη βραβευμένη σεφ Στέλλα Σπανού.
Σε μια πλήρως
εξοπλισμένη κουζίνα, τα παιδιά θα...
...ζυμώσουν, θα ψήσουν, θα δοκιμάσουν, θα
διασκεδάσουν, και θα μάθουν να δημιουργούν με τη χρήση αγνών υλικών, γεύσεις και προτάσεις σχετικές
με τις γιορτές συνεχίζοντας τη γαστριμαργική παράδοση του τόπου μας.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην οδό 12 Αποστόλων και Οδυσσέως Ανδρούτσου στην
Ξάνθη, με την ευγενική υποστήριξη του «Grand
Μασούτης», των κρεοπωλείων «Μπατζακίδη»
και του «Οίνου Σγουρίδη».
Η σεφ Στέλλα Σπανού
είναι μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και φωτογράφος
γαστρονομίας. Επιμελείται μενού και μπουφέδες για εκδηλώσεις στην Ελλάδα και το
εξωτερικό, διοργανώνει γαστρονομικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, και συνεργάζεται
με γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές της Ελλάδος και του εξωτερικού.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου