inkomotininews@gmail.com

Η νέα ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας


Νέα ιστοσελίδα απόκτησε η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας. Στη διεύθυνση www.pedramas.eu ο πολίτης μπορεί να ενημερώνεται για το σύνολο της δραστηριότητας του Αντιπεριφερειάρχη και των υπηρεσιών της Π.Ε. Δράμας, καθώς και να αντλεί χρήσιμες πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή.

Τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της νέας ιστοσελίδας είναι:

- Ο πολυγλωσσικός της χαρακτήρας. Το www.pedramas.eu είναι πλήρως μεταφρασμένο στην αγγλική, γαλλική, γερμανική, βουλγαρική και ρωσική γλώσσα.

- Η έμφαση στην ενημέρωση. Τόσο στην αρχική σελίδα όσο και στα σχετικά μενού, ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για το σύνολο της δραστηριότητας της Π.Ε. Δράμας, τις τρέχουσες και τις παλαιότερες προκηρύξεις, τα δελτία τύπου και τις ανακοινώσεις των φορέων του Νομού Δράμας κλπ.

- Η παροχή πληθώρας πληροφοριών που ενδιαφέρουν άμεσα τον πολίτη. Τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία και βενζινάδικα, τα τηλέφωνα των ΚΕΠ, του νοσοκομείου και των κέντρων υγείας του νομού, τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης, οι πληροφορίες για τις τιμές υγρών καυσίμων είναι μερικές μόνο από τις πληροφορίες που παρέχονται ήδη από την αρχική σελίδα του νέου ιστότοπου.

- Ο προσανατολισμός του στην πληροφόρηση και εξυπηρέτηση των επισκεπτών της περιοχής μας. Τα κείμενα της ενότητας «Τουρισμός» αναδεικνύουν τα αξιοθέατα και τα στοιχεία που καθιστούν το Νομό Δράμας έναν εξαιρετικό τουριστικό προορισμό, συνοδευόμενα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Εξυπακούεται πως, όπως και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της ιστοσελίδας, τα κείμενα της ενότητας «Τουρισμός» παρατίθενται και στις 6 γλώσσες που υποστηρίζει το site, συνοδευόμενα μάλιστα πλήρως από το φωτογραφικό υλικό που υπάρχει στην ελληνική εκδοχή τους.

- Το νέο κανάλι της Π.Ε. Δράμας στο You Tube. Πλέον οι επισκέπτες της ιστοσελίδας έχουν τη δυνατότητα να ξεναγούνται στη Δράμα και την περιοχή της μέσα από τα βίντεο που βρίσκονται αναρτημένα στο διαδίκτυο.

- Η πλήρης και επικαιροποιημένη ενημέρωση για τις Διευθύνσεις και τα Τμήματα της Π.Ε. Δράμας. Μέσα από το μενού «Υπηρεσίες Π.Ε. Δράμας» ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να πληροφορείται τις αρμοδιότητες, τα στοιχεία επικοινωνίας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που σχετίζονται με τις υπηρεσίες της Π.Ε. Δράμας, ενώ μέσα από το μενού «Επικοινωνία» μπορεί να αναζητήσει τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε υπαλλήλου ανοίγοντας τον επικαιροποιημένο και αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο.

Η νέα ιστοσελίδα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε εξολοκλήρου από το ανθρώπινο δυναμικό της Π.Ε. Δράμας, αξιοποιώντας ως βάση το κοινό πρότυπο που ισχύει για όλες τις Π.Ε. της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, χωρίς να επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός της υπηρεσίας στο ελάχιστο.

Η ομάδα των στελεχών της Π.Ε. Δράμας που σχεδίασε και υλοποίησε το όλο εγχείρημα έχει αναλάβει τη συντήρηση και τεχνική υποστήριξη της λειτουργίας της ιστοσελίδας, διασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό πως και στο μέλλον το www.pedramas.eu θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται και να εξελίσσεται χωρίς κανένα κόστος για τους πολίτες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews