inkomotininews@gmail.com

Βράβευση Δημήτρη Πολιτόπουλου (VIDEO) - Από τις καλύτερες ζυθοποιίες παγκοσμίως η "ΒΕΡΓΙΝΑ"

Για τη δυναμική παρουσία της στην περιοχή από το 1998, και για τη σύνδεση της μεταποίησης με την πρωτογενή παραγωγή, βραβεύτηκε από την Εταιρεία Πολιτισμού & Κοινωνικής Ανάπτυξης Μακεδονίας - Θράκης η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης και ο Δ/νων Σύμβουλός της Δημήτρης Πολιτόπουλος.

Για την παραγωγή της μπύρας "Βεργίνα", χρησιμοποιούνται...
...φέτος από την εταιρεία στη περιοχή της Θράκης, 5.500 στρέμματα για την καλλιέργεια κριθαριού.

Για το νέο δε προϊόν της εταιρείας, το τσάι "TUVUNU", σπέρνονται από πέρυσι εκτάσεις στην ορεινή Ροδόπη, σε υψόμετρο άνω των 450 μέτρων, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα εναλλακτικής καλλιέργειας στους καπνοπαραγωγούς.

"Δεν έχει σημασία τι γλώσσα μιλάει ο επιχειρηματίας, αλλά η επιχειρηματική ιδέα, το όνειρο, και η δυνατότητα πραγματοποίησής του, δημιουργώντας προϊόντα και κατ' επέκταση θέσεις εργασίας", επισήμανε ο κ. Πολιτόπουλος συνοψίζοντας τη φιλοσοφία του ως επιχειρηματία αλλά και ως ατόμου, και συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι σταθερή στήριξη της μπύρας από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, είναι για να απολαύσουμε το προιόν που παράγεται στη Θράκη σε μια από τις καλύτερες ζυθοποιίες στον κόσμο".

Αναφορικά με την οικονομική κρίση, ο πετυχημένος επιχειρηματίας, απαντά με αυτοπεποίθηση: "βλέπουμε τα πράγματα με θετική ματιά, συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας με την καλλιέργεια κριθαριού, με νέα προϊόντα όπως είναι το παγωμένο τσάι TUBUNU το οποίο το περιμένουμε εντός του Δεκεμβρίου να κυκλοφορήσει στην αγορά, αρχικά στη Νέα Υόρκη και αμέσως μετά στην Ελλάδα. Η κρίση είναι κάτι προσωρινό, μετά την κρίση και τον χειμώνα έρχεται πάντα η άνοιξη και το καταπληκτικό Ελληνικό καλοκαίρι".

      Δείτε το video από τη βράβευση


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews