inkomotininews@gmail.com

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην κλινική Στασινόπουλου


Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της αναστολής λειτουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης «Άγιος Γεώργιος» του Κ. Στασινόπουλου, του οποίου 23 από τους 27 εργαζόμενους πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας από τη Δευτέρα αξιώνοντας την καταβολή δεδουλευμένων 25 μηνών.

Αργά το απόγευμα, και αφού η αρμόδια επιτροπή οριστικοποίησε την εισήγησή της για δίμηνη ανάκληση της άδειας λειτουργίας του ιδρύματος λόγω έλλειψης προσωπικού, 17 εκ των 23 εργαζομένων προχώρησαν σε μια κίνηση που προκαλεί...
...ερωτηματικά.

Με γραπτή τους δήλωση στην επιτροπή γνωστοποίησαν ότι επιθυμούν να άρουν την επίσχεση!

Τούτο προφανώς συνεπάγεται αποκατάσταση της επάρκειας του προσωπικού και άρα δυνατότητα συνέχισης της λειτουργίας της μονάδας.

Για να συμβεί αυτό όμως, επειδή έχει υπάρξει απόφαση ανάκλησης της λειτουργίας της, απαιτείται πλέον να το αιτηθεί η διοίκησή της.

Και ως γνωστόν, ο κ. Στασινόπουλος έχει δηλώσει από προχθές πως «αυτή η μονάδα δεν θα ξαναλειτουργήσει ως Κέντρο Αποκατάστασης. Υπό ποια μορφή θα λειτουργήσει, θα το αποφασίσω στο εγγύς μέλλον»!

Και όλα αυτά, συμβαίνουν την ώρα που διακόπηκε αιφνιδιαστικά η θεραπεία δεκάδων νοσηλευόμενων, οι οποίοι βρέθηκαν ξαφνικά στο δρόμο και ταλαιπωρούνται ψάχνοντας άλλη κλινική να εξυπηρετηθούν!  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews