inkomotininews@gmail.com

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο μουσικό Γυμνάσιο το πρόγραμμα COMENIUS.(video)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα COMENIUS στο μουσικό σχολείο Κομοτηνής. Το Πρόγραμμα Comenius αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας της σχολικής εκπαίδευσης και στην ενίσχυση της ευρωπαϊκής διάστασής της, ιδίως μέσω της ενθάρρυνσης της διακρατικής συνεργασίας μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σχολικής και προσχολικής εκπαίδευσης...
με την επιχορήγηση σχολικών συμπράξεων και δράσεων διακρατικής κινητικότητας μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού, καθώς και δραστηριοτήτων ενδοϋπηρεσιακής κατάρτισης εκπαιδευτικών.Μαθητές και καθηγητές βρέθηκαν στη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου όπου παρουσίασαν μουσικές και τραγούδια από τις χώρες τους.Ο καθηγητής μουσικής και υπεύθυνος για την ομάδα από τη Σκωτία μιλά για τη συμμετοχή τους στο ευρωπαικό πρόγραμμα με 4 μαθητές και δύο καθηγητές .Εντύπωση τους έκανε η υπέροχη φιλοξενία  ενώ επισκεύτηκαν περιοχές της Περιφέρειας  και  δημιούργησαν ένα  τραγούδι για τη μη βία στο σχολείο.
(video)
 Ο επικεφαλής της ομάδας από τη Σκωτία μιλά για τις εντυπώσεις που αποκόμισε κατά τη διάρκεια του προγράμματος.
Η υπεύθυνη της αποστολής από την Κύπρο κ.Στέλλα Οικονόμου μιλά για την συμμετοχή του σχολείου από τη Κύπρο  στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. 
 φωτοστιγμιότυπα


 μαθητές από τη Γερμανία
 μαθητές από την Ιταλία
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews