inkomotininews@gmail.com

(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ PHOTOS) Ολοκληρώθηκαν οι επαφές των τοπικών φορέων με τους αρχηγούς κομμάτων για το θέμα του χρυσού


Την Τρίτη 12/3 και ώρα 13:00, νέο συλλαλητήριο στην Κομοτηνή

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγο οι συναντήσεις που είχαν στην Αθήνα οι θεσμικοί εκπρόσωποι της Ροδόπης και του Έβρου με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη, σε...
...συνέχεια των επαφών τους με τους αρχηγούς των κομμάτων που ξεκίνησαν χθες, συναντώμενοι με τους Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένο και Αλέκα Παπαρήγα, για το θέμα της εξαγγελθείσας εκ μέρους της κυβέρνησης αδειοδότησης εταιρειών εξόρυξης χρυσού στην περιοχή.

Οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τις βλάβες που θα προκαλέσουν οι τυχόν εξορύξεις χρυσού στο περιβάλλον, στη δημόσια υγεία και στην τοπική οικονομία, αντιλήφθηκαν ότι η λειτουργία μεταλλείων χρυσού ακυρώνει οποιαδήποτε άλλη επενδυτική και αναπτυξιακή δραστηριότητα, και έδειξαν να συνειδητοποιούν το γεγονός ότι ως κυβερνητικοί εταίροι έχουν απέναντί τους τη συντριπτική πλειονότητα της κοινωνίας της Θράκης η οποία τάσσεται κατά των χρυσωρυχείων. Αμφότεροι δεσμεύτηκαν «να θέσουν» το ζήτημα στην κυβερνητική ατζέντα.

Η αντιπροσωπεία των εκπροσώπων των τοπικών φορέων, δεν κατέστη τελικώς δυνατό να έχει επίσημη συνάντηση με εκπρόσωπο του πρωθυπουργικού γραφείου, και μόνον ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης είχε μια ολιγόλεπτη επαφή με τον στενό συνεργάτη του κ. Σαμαρά, πρώην περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Δημήτρη Σταμάτη, όπου εκ μέρους του κ. Λαμπάκη δηλώθηκε η ανυποχώρητη στάση του ιδίου και των κατοίκων ενάντια στη λειτουργία των χρυσωρυχείων.  





1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τυροπιτάκια και μπουφέδες δε βλέπω στα τραπέζια χαχαχαχ

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews