inkomotininews@gmail.com

«Κατ΄ εντολή, η δολοφονική επίθεση στον φοιτητή», υποστηρίζει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ


Για σύσταση μιας «καλά οργανωμένης μαφίας», μέσω της οποίας «ελέγχουν την τοπική οικονομία  χωρίς να διστάζουν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή νέων ανθρώπων», κατηγορούν με ανακοίνωσή τους, τους υπευθύνους του καφέ-μπαρ «Avant Garde» οι...
...Νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης.

Παράλληλα, καταγγέλλουν πως οι απασχολούμενοι στο συγκεκριμένο κατάστημα εργάζονται χωρίς ασφάλιση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Παρασκευή το βράδυ μια παρέα τεσσάρων φοιτητών, εκ των οποίων ο ένας μέλος των ΝΕΩΝ ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισαν να διασκεδάσουν στο γνωστό μπαρ “Avant Garde” στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.

Έχοντας κάνει λογαριασμό 8 ευρώ, και ενώ δεν τους είχε παραδοθεί η απόδειξη από το κατάστημα, αποχώρησαν από το μαγαζί ασκώντας το δικαίωμά τους στο να μην πληρώσουν.

Με εντολή των υπευθύνων του καταστήματος, η πληρωμένη “προστασία” του  «Avant Garde» ξυλοκόπησε άγρια τον σύντροφο Γιάννη Γκερέκο, που οδηγήθηκε στο τοπικό νοσοκομείο με σπασμένο σαγόνι και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Αθήνα προκειμένου να  εγχειριστεί.

Οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου μαγαζιού Καραολάνης Α. και Παπακωνσταντίνου Ν., αποποιούνται των ευθυνών τους  για το δολοφονικό  χτύπημα, ανακοινώνοντας πως η επίθεση στους φοιτητές έγινε εκτός του μαγαζιού.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν στήσει μια καλά οργανωμένη μαφία και ελέγχουν την τοπική οικονομία  χωρίς δε να διστάζουν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή νεαρών ανθρώπων για να προστατεύσουν τα κέρδη τους.

Ζητάμε να επιβληθεί η δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι  για την άνανδρη επίθεση στο σύντροφο Γιάννη Γκερέκο.

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τους υπευθύνους του “Avant Garde” και όποιον άλλον φίλο τους στην πλατεία Κομοτηνής, που δίνουν παχυλούς μισθούς στους μπράβους της νύχτας για να προστατέψουν τα κέρδη τους ξυλοκοπώντας φοιτητές, ενώ ταυτόχρονα οι νέοι και νέες που εργάζονται στα καταστήματά τους δουλεύουν ανασφάλιστοι, με μισθούς χαρτζιλίκι, και υπό το φόβο της απόλυσης».

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παλι οι ψευτο πατριωτες του Συριζα προκαλουν με φτιαγμενες καταστασεις...δημιουργησαν ενα εικονικο περιστατικο να προκαλεσουν...ειμαστε 40 χρονια στην ΚΟμοτηνη και ξερουμε οτι το συγκεκριμενο ιδιοκτησιακο καθεστως του μαγαζιου ειναι απο τα καλυτερα..θελουν να χτυπησουν τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ οι αριστεροι και οι δηθεν δημοσιογραφοι πεφτουν στην παγιδα τους...τελος τα ψεμματα.....

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews