inkomotininews@gmail.com

Προκήρυξη 54 θέσεων εργασίας από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού


 Γενικούς διαγωνισμούς βάσει τίτλων και εξετάσεων, για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα πρόσληψης Διοικητικών Υπαλλήλων & Βοηθών, προκηρύσσει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO).

Πιο συγκεκριμένα, όπως μας ενημερώνει το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, οι διαγωνισμοί αφορούν:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ στους τομείς:

- Ασφάλειας τροφίμων – πολιτική και νομοθεσία / 18 θέσεις

- Ασφάλειας τροφίμων – έλεγχος, επιθεώρηση και αξιολόγηση / 12 θέσεις  

Βασικές προϋποθέσεις

Επίπεδο εκπαίδευσης που αντιστοιχεί σε πανεπιστημιακές σπουδές στους αντίστοιχους τομείς, πιστοποιούμενες από δίπλωμα περάτωσης σπουδών (πτυχίο).

Επαγγελματική πείρα διάρκειας τουλάχιστον τριών ετών στον τομέα «πολιτική και νομοθεσία» και τουλάχιστον έξι ετών στον τομέα «ελέγχου, επιθεώρησης και αξιολόγησης».

Γνώση Ξένων Γλωσσών
Κύρια γλώσσα: άριστη γνώση μίας από τις επίσημες γλώσσες της ευρωπαϊκής ένωσης.
Ικανοποιητική γνώση της γερμανικής, της αγγλικής ή της γαλλικής γλώσσας (η γλώσσα αυτή πρέπει να είναι υποχρεωτικά διαφορετική από την κύρια γλώσσα). 

Ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων: 22/05/2013


ΒΟΗΘΟΥΣ στους τομείς:

- Διόρθωσης κειμένων ελληνικής γλώσσας / 12 θέσεις

- Διόρθωσης κειμένων πορτογαλικής γλώσσας / 12 θέσεις

Βασικές προϋποθέσεις

Επίπεδο εκπαίδευσης που αντιστοιχεί σε μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, πιστοποιημένο από δίπλωμα / πτυχίο σε τομέα σχετικό με τη φύση των καθηκόντων, είτε επίπεδο σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πιστοποιημένο από δίπλωμα / πτυχίο το οποίο παρέχει δικαίωμα εισόδου στην ανώτατη εκπαίδευση

Επαγγελματική πείρα τριών τουλάχιστον ετών σε τομέα δραστηριότητας των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων, και επιπέδου ισοδύναμου με αυτού του διαγωνισμού.    

Επαγγελματική πείρα διάρκειας τουλάχιστον τριών ετών στον τομέα της τυπογραφικής διόρθωσης, της επιμέλειας ή της παραγωγής δημοσιεύσεων που απευθύνονται στο κοινό.

Γνώση Ξένων Γλωσσών
Κύρια γλώσσα: άριστη γνώση της γλώσσας του διαγωνισμού
Ικανοποιητική γνώση της γερμανικής, της αγγλικής ή της γαλλικής γλώσσας

Ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων: 11 Ιουνίου το 2013


Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να εγγραφούν ηλεκτρονικά, ακολουθώντας τη διαδικασία που αναφέρεται στον δικτυακό τόπο της EPSO: europa.eu/epso

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης βρίσκετε στην ιστοσελίδα:

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, στα τηλέφωνα: 25310-82051 και 25310-70855.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews