inkomotininews@gmail.com

Οι γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες Άνθειας Αλεξανδρουπόλης, Ορέστη Ορεστιάδας και η Ροδόπη ’87 σε Τουρνουά στην Ανθεια Αλεξανδρούπολης

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και ανάδειξης του γυναικείου ποδοσφαίρου οι υπό σύσταση ομάδες της Άνθειας Αλεξανδρουπόλεως, του Ορέστη Ορεστιάδας αλλά και η ομάδα της Κομοτηνής Ροδόπης ’87 διοργάνωσαν ένα πετυχημένο τουρνουά στο γήπεδο της Άνθειας
παρουσία αρκετών φιλάθλων που καταχειροκρότησαν τις προσπάθειες κυρίως των μικρών ποδοσφαιριστριών που άφησαν πολλές υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον.
Να σημειωθεί επίσης ότι συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα ακαδημιών της Ροδόπης ’87 (6-16 ετών) με προσωρινό γήπεδο προπονήσεων αυτό των Υφαντών.

Νικήτρια η Ορεστιάδα
Στο αγωνιστικό κομμάτι του τουρνουά τα κορίτσια αγωνίστηκαν 7χ7 σε μισό γήπεδο και 30λεπτά. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας με δύο νίκες.
Κέρδισε 2-1 την ομάδα της Κομοτηνής (Τα γκολ της Ορεστιάδας Μαρασλή και Αθανασιάδου. Το γκολ της Ροδόπης η Βουρδόγλου). Και 5-1 την ομάδα της Άνθειας Αλεξανδρουπόλεως (Τα γκολ του Ορέστη : Κεμαλή, Μαρασλή, Χ’ αντωνίου, Δημισκίδου και Κεσκινίδου, ενώ για την Άνθεια σκόραρε η Τζεντέμη).
Η Ροδόπη’ 87 κέρδισε 4-1 την ομάδα της Άνθειας (Τα γκολ της Ροδόπης από 2 Βουρδόγλου και Γκιρταλή. Για την Άνθεια σκόρερ η Τζεντέμη).

Συνθέσεις των ομάδων :
Άνθεια (Β. Βαλασούδη) : Βλασίδου, Τζεντέμη, Αξαββίδου, Νικολαϊδου, Δουκόγλου, Τερζίδου, Μέγκρη, Κιουτσούκη, Κασπαρίδου και Στουγιούδη.
Ορεστιάδα (Χρ. Χριστούδης) : Μαυρίδου, Φουκίδου, Δοαξιανίδου, Δημισκίδου, Κεμαλή, Τσακαλίδου, Κεσκινίδου Βας., Κεσκινίδου Παν., Καϊσίδου, Ψιμμένου, Μαρασλή, Χ’ αντωνίου, Βαρσαμίδου, Χήρα και Αθανασιάδου.
Ροδόπη ’87-Κομοτηνή (Β. Περιβολοπούλου) : Βουρδόγλου, Γκιρταλή, Περιβολοπούλου Αναστασία, Κατρακάζα, Ψαρίδου, Δημητρίου, Κυριάκου, Μανέτα, Κουφού, Λαζαρίδου, Μαυροπούλου, Καραγιάννη και Παραμαξή.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews