inkomotininews@gmail.com

Πεθερά και κουνιάδα σκότωσαν τον αστυνομικό!

Εξιχνιάστηκε, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 37χρονου Υπαρχιφύλακα...
...που διαπράχθηκε στις 12.06.2013 στην περιοχή «Κιοσέικα» στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας.

Συγκεκριμένα, ως δράστιδες, ταυτοποιήθηκαν η 42χρονη ημεδαπή κουνιάδα του θύματος, η οποία είχε βρεθεί στον χώρο της ανθρωποκτονίας τραυματισμένη στο κεφάλι, καθώς και η 60χρονη μητέρα της – πεθερά του θύματος.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, η 42χρονη ομολόγησε το έγκλημα και περιέγραψε με λεπτομέρειες το κίνητρο, τον τρόπο, το χρονικό  και τις επιμέρους συνθήκες διάπραξής του.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού για οικονομικής φύσης διαφορές, οι δυο γυναίκες, ενεργώντας από κοινού, προκάλεσαν τραύματα στο θύμα, ενώ επιπλέον η 42χρονη τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με πιστόλι, το οποίο βρέθηκε κρυμμένο κοντά στο χώρο του εγκλήματος, σε σημείο που υποδείχθηκε από την ίδια.


Σε βάρος των δυο γυναικών σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, και συνελήφθησαν με εντάλματα της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews